• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Chiang Mai & Gouden Driehoek

Wij zijn erg enthousiast over een boottocht over de Mekong-rivier in een 'longtail motorboot'. Vanaf het water ziet u de groene omgeving met prachtige tempels op haar best. Zet voet aan wal in Laos en maak kennis met de vriendelijke bewoners.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Chiang Mai & Gouden Driehoek compleet te maken.

Balloon Flight & Wat Doi Suthep - Chiang Mai

De dag beginnen met een ballonvaart is uniek. Op het moment dat de zon zich net boven de horizon laat zien, begint uw avontuur. De luchtballon voert mee met de calme bries en u geniet van het verrassende uitzicht boven de omgeving van Chiang Mai. Bewonder de bergen in de verte, uitgestrekte rijstvelden, de groene omgeving van de Ping-rivier en kleine dorpjes die deels onder de bomendaken verscholen gaan. De vele gouden tempels rondom Chiang Mai zorgen voor een extra kleurdimensie. Sprookjesachtig! Na een klein uur vliegen staat er een vers ontbijt voor u klaar op de landingsplek en wordt u getrakteerd op een glas champagne. Vervolgens staat er een bezoek aan de 600 jaar oude tempel Wat Pra That Doi Suthep op het programma, vlakbij de top van de berg Doi Suthep. Via de spectaculaire trap met 306 traptreden bereikt u de rijkelijk versierde stoepa en geniet u van uitgestrekt uitzicht over Chiang Mai.

E-Bike Hilly Adventure - Chiang Mai

Tijdens deze geweldige fietstour maakt u kennis met het heuvelachtige landschap rondom Chiang Mai. U passeert uitgestrekte rijstvelden, fietst met uw E-bike langs kleine lokale dorpjes en bezoekt een aantal van de mooiste tempels, zoals Wat Phrathat Doi Tham en Wat Ton Kwen. Samen met een Engelssprekende gids en in groepsverband geniet u van een leuke en actieve ochtend. Voordat u weer naar uw hotel wordt gebracht, geniet u van een lokale lunch.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Fietstour Colours of Chiang Mai

Onder begeleiding van een Engelssprekende gids fietst u per mountainbike door het zuiden van Chiang Mai over rustige, groene landweggetjes, terwijl u honderden jaren oude tempels en ruïnes passeert. U stopt onder meer bij een speciale school voor bergvolkkinderen (indien geopend) en een pottenbakkerij. De fietstocht is in groepsverband en in een rustig tempo, waarbij onderweg voldoende stops worden ingelast.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 52,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Bestemmingen in Chiang Mai & Gouden Driehoek
Reisinformatie Chiang Mai & Gouden Driehoek

Hier vindt u de belangrijkste stad van het noorden: Chiang Mai, ook wel ‘ de roos van het noorden’ genoemd. Hier zijn indrukwekkende tempels te vinden, zoals de prachtig op een berg gelegen Wat Doi Suthep, maar ook de beroemde avondmarkt. Op ongeveer 30 kilometer van de stad ligt het olifanten-opleidingscentrum van Mae Sa. Hier ziet u hoe ze werken en leven.

Reizen door de Gouden Driehoek

Niet voor niets is deze regio een geliefde rondreis bestemming als u naar Thailand reist. Wij bieden diverse mogelijkheden, van jungletochten voor de actievelingen als rondreizen met een auto begeleid door een gids en chauffeur.


Gouden Driehoek

In de beruchte Gouden Driehoek liggen de plaatsen Chiang Rai en Chiang Saen. In deze mysterieuze omgeving, die vroeger bekend stond om de levendige opiumhandel, komen Thailand, Laos en Myanmar samen. Mae Hong Son daarentegen staat bekend om de prachtige natuur. Ook kunt u hier volkeren bezoeken die nog leven volgens traditionele leefwijzen zoals het Karen-volk en de Padong (‘Giraffevrouwen’), die bekend staan om de ringen die zij om hun nek dragen om hun nek zo lang mogelijk te krijgen; een schoonheidsideaal.Reisblog Thailand

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Thailand met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me