• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Koh Kradan

Zoekt u een idyllisch eiland om na uw rondreis door Thailand even lekker bij te kunnen komen van alle indrukken? Kies dan voor Koh Kradan. Koh Kradan is een wonderschoon eilandje nabij Krabi en Phuket. Hier vindt u stille, verlaten stranden en bovenal: rust.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Koh Kradan

Zoekt u een idyllisch eiland om na uw rondreis door Thailand even lekker bij te kunnen komen van alle indrukken? Kies dan voor Koh Kradan. Koh Kradan is een wonderschoon eilandje nabij Krabi en Phuket. Hier vindt u stille, verlaten stranden en bovenal: rust. Op het eiland zult u nauwelijks bars, winkels en neonverlichting aantreffen. Hier heerst de natuur.


Hoe bereikt u Kradan ?

U bereikt Koh Kradan vanuit Trang, maar ook een overtocht met de boot vanuit Koh Lanta of Koh Phi Phi is mogelijk. Door de ligging van Koh Kradan is Koh Kradan uitstekend te combineren met Phuket, Koh Phi Phi of Koh Lanta. Vraag ons voor de mogelijkheden.Reisblog Thailand

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Thailand met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me