Lees alles over reizen in deze tijd en de drukte op Schiphol

Fat bike tour – Swakopmund

Een ‘must-do’ voor de fietsende Nederlander; op de fiets door de woestijn, langs het strand of door de stad. Voor ieder wat wils. De fiets wordt ‘fat bike’ genoemd vanwege de dikke banden, waardoor makkelijk over zanderige paden kan worden gefietst. 
Er zijn twee verschillende fietstours, of u kunt een combi van deze 2 tours doen.
 
Scenic Desert Tour, geniet van de stilte en de adembenemende landschap van de oudste woestijn ter wereld en voel de frisse kustlucht, een unieke fietsbelevenis! U fiets ongeveer 12 tot 14 km, een goede conditie is vereist voor deze tocht. Minimum deelnemers is 2 personen.
 
Stadstour Swakopmund, tijdens deze schilderachtige Swakopmund-tour fietst u langs diverse historische gebouwen en monumenten van Swakopmund om een ​​gevoel over te brengen van hoe deze charmante stad begon en waarom Swakopmund nog steeds een van de favoriete plekken van Namibië is om te bezoeken. Minimum deelnemers is 3 personen.
 
Combi van Scenic Desert Tour en Stadstour.
Door deze combi heeft u een volledig zicht op zowel de stad als het omliggende woestijngebied. Deze tour duurt 3 uur en heeft een minimum aantal deelnemers van 2 personen.

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.