Fietsen in Zion National Park – Zion

Maak een geweldige fietstocht op eigen gelegenheid door Zion National Park! Het meest bezochte deel van Zion National Park is Zion Canyon. Dit is een ravijn van 24 kilometer lang en 800 meter diep en heeft hoge oprijzende wanden en hellingen. Het ravijn is uitgesleten door de Virgin River en dankzij die rivier heeft Zion Canyon nu rijk gevarieerde flora en fauna. Het is heerlijk om hier te fietsen en te genieten van de prachtige omgeving.
 
De Pa'rus Trail is het enige pad dat geschikt is voor fietsers en begint direct voor de winkel van Zion Outfitter. Het pad biedt uitzicht op The Towers of the Virgin, The Streaked Wall, Bridge Mountain en The Watchman en komt langs de Zion Canyon. Aan het einde van de route komt u ook langs de Tempel van Sinawava. Van het begin- tot het eindpunt is de tocht ongeveer 12 kilometer lang.
 
U kunt er voor kiezen om uw fietsen op de shuttlebus te zetten en u te laten brengen naar de kloof om de route vervolgens zelf terug te fietsen. Ook kunt u er voor kiezen om zowel de heen- als terugweg zelf te fietsen en de fietsen te huren voor een hele dag.