Privé-gids Tokyo (halve dag)

Tokyo is een enorme uitgestrekte stad met talloze wijken, metrolijnen, treinstations, bijzondere tempels, rustieke tuinen, geweldige musea, verscholen restaurantjes en unieke bezienswaardigheden. Het kan nogal een uitdaging zijn om een route uit te stippelen, zeker als u net in Japan bent gearriveerd. U heeft een halve dag een privé-gids tot uw beschikking, zodat u niets mist tijdens uw verkenning van deze geweldige stad.

Circa 09.00 uur haalt uw lokale gids voor vandaag u op bij uw hotel, vanwaar u een acht uur durende privétour krijgt door het prachtige Tokyo! U reist met het openbaar vervoer door de stad, net als de lokale bevolking, zodat u het echte gevoel van de Japanse hoofdstad in u opneemt. De tour is een fantastische manier om kennis te maken met Tokyo. Ontdek de bekende highlights, maar ook de minder bekende bezienswaardigheden. Met een gediplomeerde gids aan uw zijde die u alles over de stad en het leven in Japan kan vertellen, zult u een fantastische dag beleven in het wonderlijke Tokyo. U ontdekt delen van de stad die voor anderen verborgen blijven. U bepaalt waar u heen gaat; u kunt de tour zo druk of rustig maakt als u zelf wilt, en u kunt uw gids alles vragen. Rond 13.00 uur bent u weer terug bij uw hotel, of elders in de stad indien u de avond wenst door te brengen in Tokyo.

Naast dat u kennismaakt met Tokyo kunt de gids u ook helpen om uw openbaar vervoer kaart aan te schaffen of op te laden, u vergezellen als tolk tijdens een bezoek aan een sumo stal en adviezen geven over uw Japan Rail Pas of treinkaartjes. Een absolute meerwaarde! De entreegelden en vervoerkosten (ook die van uw gids) dient u ter plaatse te voldoen. Vele tempels en musea zijn gratis toegankelijk, andere kosten slechts enkele euro's per persoon per kaartje.