Sneeuwscootersafari – Levi

Begin de dag met een indrukwekkende sneeuwscooter safari door de bossen van Lapland. Vooraf krijgt u een uitgebreide uitleg over het besturen van een sneeuwscooter. Nadat u zich helemaal comfortabel voelt op de sneeuwscooter gaat het avontuur beginnen. De gids gaat voorop met de sneeuwscooter en u volgt hem door schilderachtige, besneeuwde bossen. Geniet onderweg van de prachtige landschappen terwijl u door pijnboombossen en bevroren moerassen rijdt. U maakt een korte tussenstop, waarbij u de tijd heeft om in volledige stilte te genieten van een warm drankje. 

Kinderen op de sneeuwscooter?
Het is verplicht om een rijbewijs te hebben om een sneeuwscooter te kunnen besturen. Hierdoor is het niet mogelijk voor kinderen om zelf de sneeuwscooter te besturen. Wel zijn er fantastische opties voor de kinderen om alsnog mee te gaan met deze tocht.
– Minimale leeftijd is 4 jaar
– Kinderen van 4 tot en met 14 jaar: Kinderen binnen deze leeftijd kunnen mee in de slee die getrokken wordt door de sneeuwscooter van de gids.
– Personen vanaf 15 jaar en langer dan 1m40: Er is de keuze om ook mee te gaan in de slee, maar het is ook mogelijk om bij een van de ouders achterop te zitten.