Ziplinen door boomtoppen – Whistler

Ga mee op avontuur! Tijdens deze excursie gaat u met twee gidsen op pad in de vallei tussen Whistler en Blackcomb. U raast over spannende ziplines en u wandelt over boomtopbruggen. De gidsen begeleiden u van A tot Z; ervaring met ziplinen is niet vereist, een klein beetje durf wel!
De ziplines hebben verschillende lengtes en hoogtes en vormen samen met hangbruggen, promenades en wandelpaden een prachtige tocht. Tussen het ziplinen door krijgt u veel informatie over de omgeving. Een avontuurlijke outdoor activiteit waar u ook wat van opsteekt!

Er zijn twee verschillende tours, 

Bear Tour: Rits door de vallei van Whistler en Blackcomb terwijl u geniet van een prachtig uitzicht over de Fitzsimmos Creek! De Bear Tour heeft 4 verschillende ziplines varierend van 120 meter tot 350 meter hoogte. Naast de ziplines wandelt u ook op hoogte over hangbruggen, promenades en prachtige wandelpaden. 

Eagle Tour: Vlieg als een adelaar over de Fitzsimmons vallei tussen Whistler en Blackcomb. De Eagle Tour heeft 5 verschillende zipline waaronder één van wel 730 meter met een afdaling van 30 verdiepingen! De Eagle Tour is voor de echte durfals. De eerste zipline van de Eagle Tour vertrek nabij het Olympische Stadion in Whistler op 1000 meter hoogte.