• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Lago General Carrera

Halverwege Patagonië, van noord naar zuid gezien, ligt het immense Lago General Carrera. Het westelijke deel van het meer (in Chili) wordt omringd door een ruige bergwereld. Het landschap rond het oostelijke deel van het meer (in Argentinië) is een en al steppe.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Lago General Carrera

Halverwege Patagonië, van noord naar zuid gezien, ligt het immense Lago General Carrera. Het westelijke deel van het meer (in Chili) wordt omringd door een ruige bergwereld. Het landschap rond het oostelijke deel van het meer (in Argentinië) is een en al steppe. Aan de zuidoever in Chili liggen leuke lodges, waar het heerlijk toeven is. De hotelarrangementen zijn inclusief een uitgebreid excursieprogramma. Ga bijvoorbeeld met de boot naar de marmergrotten van Capilla de Marmol op de noordoever, avontuurlijke boottochten naar gletsjers en wandelingen in de bergen.


Onze reizen naar Lago General Carrera

Tijdens onze autoreizen logeert u aan Lago General Carrera. Maar u hoeft er niet persé op eigen houtje naar toe te rijden; de hotels bieden ook transfers aan vanaf het vliegveld van Balmaceda. Die transfer is meteen een fantastische excursie, zo’n 280 kilometer (waarvan 80 kilometer asfalt) door Patagonische steppe, over bergpassen, weidse panorama’s over het meer en de bergen.


De grens met Argentinië

Voor de avonturiers regelen we dé uitsmijter van Zuid-Amerika: aan het doodlopende einde van de Carretera Austral ligt het dorp Villa O’Higgins, 330 km ten zuiden van het meer. Daarna zijn er alleen maar meren, bossen en ijsvelden. De Chileens-Argentijnse grens loopt hier door water en niemandsland. Door dit niemandsland kunt u wandelend de grens oversteken naar Argentinië: u wordt eerst met een boot overgezet naar de overkant van het fjord, dan wandelt u op eigen houtje door de bossen naar Argentinië. Onderweg in het bos is een wachtpost van de douane. Na een uurtje wandelen bent u aan de oevers van het Lago Desierto. Een half uurtje varen en dan is het met het busje nog 20 minuten naar het wandelparadijs El Chaltén. Welkom in Argentijns Patagonië.
Bel voor meer Informatie ons kantoor.Reisblog Chili

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Chili met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me