Charlotte Engelkes

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Canada, Griekenland, Ierland, Noorwegen, Spanje, Schotland

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Niagara Falls in Canada

De beste manier om de machtige Niagara Falls te ervaren, is per boot. Het water dat met een oorverdovend geluid naar beneden klettert is een waar natuurspektakel! En je beleeft het van zo dichtbij, dat het onvermijdelijk is dat je nat wordt. Een poncho is hier geen overbodige luxe. Maar wat een geweldige herinnering!

Kanoën op de Saco River, New Hampshire in Amerika

Tijdens mijn rondreis aan de oostkust van Amerika met mijn familie zijn we gaan kanoën op de Saco River. Wat een verrassing was dat! De omgeving was prachtig.

Howth cliff walk in Ierland

Vanuit mijn stedentrip naar Dublin ben ik naar Howth gegaan met de trein. Daar heb ik een hele leuke wandeltocht gemaakt langs de steile kliffen van Ierland. Het spectaculaire uitzicht op Baily vuurtoren, de ongerepte stranden en ruige bergen maakte dit een van mijn mooiste wandelingen ooit.

Mijn bucketlist

Japan

Japan is zó anders dan andere landen waar ik tot nu toe ben geweest, dat moet ik gewoon ontdekken. De overweldigende steden, de verrassende natuur, het lekkere eten en natuurlijk de bijzondere cultuur.

1

Lapland

Het lijkt me fantastisch om het noorderlicht te zien en dat dan in combinatie met een huskytocht, lopen over bevroren meren, slapen in glazen iglo’s… dat klinkt toch als de perfecte wintervakantie?

2

Australië

Ik wil zoveel mogelijk zien van dit immens grote land. Het lijkt mij een avontuur om zoveel mogelijk routes over land af te leggen en op deze manier de spectaculaire natuur in me op te nemen.

3

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Charlotte

Edinburg, Schotland

Toronto, Canada

Oslo, Noorwegen

Grand Canyon, Amerika

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Charlotte Engelkes naar:

info@tenzingtravel.nl