Espen Hinloopen

Reisspecialist

Bezocht:

Spanje, Portugal, Tsjechië, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Sagrada Familia in Barcelona

Barcelona, Spanje

Als groot voetbal fan bezocht ik een wedstrijd van FC Barcelona. Bij dit bezoek heb ik Barcelona zelf maar in een notendop gezien. Toch is deze stad mij altijd bijgebleven. Niet alleen om het voetbal, maar ook om de gezellige terrasjes en de lekkere tapas. Helaas heb ik de Sagrada Familia niet van binnen kunnen bekijken. Dus die staat nog hoog op mijn lijst om te gaan ontdekken.

Lissabon, Portugal

Lissabon is een stad die mij altijd bij blijft. Deze stad biedt zoveel mogelijkheden en bezienswaardigheden. Tijdens mijn verblijf in deze stad heb ik tram 28 genomen. Deze rijdt door de hele stad als een soort hop-on-hop-off bus, echt een hele leuke ervaring! Lissabon biedt ook enorm veel lekker eten, zo heb ik iets ontdekt wat ik enorm mis in Nederland…: Pastel de Nata… Als je dit eenmaal hebt geproefd, kun je niet meer terug.

Mijn 'Bucket List'

Oost-Amerika

Oost-Amerika staat bij mij met stip op nummer 1. De combinatie van een drukke stad en prachtige natuur is voor mij de perfecte reis. Van New York en Boston tot aan de Niagara watervallen en de bergen van White Mountains en alles wat daar tussen in ligt.

1

Argentinië

Argentinië is voor mij een land die zoveel moois te bieden heeft. De natuur is hier echt heel bijzonder en dat kan ik dan weer heel goed combineren met de steden zoals Buenos Aires. En omdat ik een echte voetbalfan ben, wil ik een wedstrijd in Buenos Aires dus absoluut niet missen. Dat zou voor mij de ervaring helemaal compleet maken.

2

Lapland

De wondere witte wereld van Lapland heeft mij al vanaf klein af aan aangetrokken. Ik ben echt gek op sneeuw en om deze winterse wereld te mogen ontdekken op een slee achter de husky’s of op een sneeuwscooter, hoe vet! Natuurlijk niet te vergeten, het Noorderlicht. Om dat live te mogen ervaren, zie ik echt als een cadeautje.

3

Mijn fotoalbum

Tram in Lissabon

Kathedraal van Milaan

Op een plein voor Kathedraal van Milaan

Wandeling in Malaga; Caminito del Rey

Ponte 25 de Abril in Lissabon

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Espen Hinloopen naar:

info@tenzingtravel.nl