Jamie Eveleens

Reisspecialist

Bezocht:

Indonesië, Jordanië, Kenia, Maleisië, Namibië, Sri Lanka, Thailand, Zuid-Afrika

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Reisspecialist Jamie in de Deadvlei

Maanlandschap in Namibië

Ruim een uur had ik gelopen door het zand van de Sossusvlei in Namibië, duin op en af. Keurig volgde ik de voetsporen van de reizigers die mij voor waren gegaan. En toen was daar opeens de Deadvlei; een droge, witte vlakte, omringd door de hoogste duinen ter wereld. De oeroude bomen die er stonden waren zwartgeblakerd door de zon. Een indrukwekkend plaatje. Door het surrealistische landschap kreeg ik bijna het gevoel op een andere planeet te zijn beland.

Borobudur in Indonesië

Ik bezocht aan het einde van de middag, toen bijna alle toeristen alweer vertrokken waren, het immense tempelcomplex Borobudur op Java. Waar ik ook keek zag ik stoepa’s en Boeddhabeelden. Er hing een mystieke sfeer, wat mijn bezoek enorm indrukwekkend maakte.

Borobudur

Mijn bucketlist

West-Amerika

Ik droom van een reis door West-Amerika. Het lijkt me fantastisch om met een helikopter boven de Grand Canyon te vliegen, de reusachtige mammoetbomen in Sequoia National Park te bewonderen en te hiken door Yosemite. Uiteraard wil ik de wereldsteden San Francisco, Los Angeles en Las Vegas dan ook van mijn bucketlist afstrepen!

1

Terug naar Bali

Een van de eerste verre reizen die ik samen met mijn man maakte ging naar Bali. De prachtige natuur en de groene rijstvelden, de vriendelijke bevolking, de relaxte sfeer, de mooie tempels en het eerlijke eten; het leverde ons prachtige herinneringen op. Ik zou er graag naar terug willen, nu met onze kinderen, zodat we samen nieuwe herinneringen kunnen maken.

2

Camperreis Australië

Australië fascineert me. Het lijkt me heerlijk om de schitterende natuur en bijzondere bezienswaardigheden van het land tijdens een camperreis van een aantal weken te ontdekken.

3

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Jamie bij de Prambanan

Bij de Prambanan in Indonesië

Reisspecialist Jamie in Porto

In Porto

Reisspecialist Jamie

Klik!

Reisspecialist Jamie bij de Borobudur

Bij de Borobudur in Indonesië

Reisspecialist Jamie bij de Batu Caves

Batu Caves, Maleisië

Reisspecialist Jamie

Prachtige uitzichten

Fietsen in Indonesië

Fietsen in Indonesië

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Jamie Eveleens naar:

info@tenzingtravel.nl