• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Mahale Mountains National Park

Mahale is gelegen in het westen van Tanzania en grenst aan Tanganyika: het langste en minst vervuilde zoetwatermeer van de wereld. In het meer zwemmen ongeveer 1000 verschillende vissoorten. In het Mahale Mountains National Park leven een van de laatste groepen van in het wild levende chimpansees.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Mahale Mountains National Park

Mahale is gelegen in het westen van Tanzania en grenst aan Tanganyika: het langste en minst vervuilde zoetwatermeer van de wereld. In het meer zwemmen ongeveer 1000 verschillende vissoorten. In het Mahale Mountains National Park leven een van de laatste groepen van in het wild levende chimpansees. Ga tijdens uw rondreis Tanzania zeker op zoek naar deze chimpansees; een fantastische ervaring! In het droogseizoen kunt u chimpansees in grote groepen bewonderen, terwijl een bezoek in het regenseizoen u een onvergetelijke ervaring biedt door het indrukwekkende onweer dat het meer ’s nachts oplicht.Reisblog Tanzania

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Tanzania met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me