• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 Wildleven in het Selous Game Reserve

 Indrukwekkende natuur

 Strand in Dar Es Salaam

The Southern Tanzania Safari

7-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze 7-daagse rondreis Tanzania combineert prachtig 'wildlife' in het Selous Game Reserve met een zonovergoten strandverblijf. De ideale combinatie van inspanning en ontspanning. U reist per vliegtuig naar Selous en Ras Kutani, zodat u uitgerust aan uw safari... lees verder »
Vanaf € 3980,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Ras Kutani
 • Leeuw
 • Siwandu, Selous Game Reserve, Tanzania
 • Cheeta's
Ras Kutani Leeuw Siwandu, Selous Game Reserve, Tanzania Cheeta'sImpressies


Ras Kutani
Leeuw
Siwandu, Selous Game Reserve, Tanzania
Cheeta's


Reisinformatie


Deze 7-daagse rondreis Tanzania combineert prachtig 'wildlife' in het Selous Game Reserve met een zonovergoten strandverblijf. De ideale combinatie van inspanning en ontspanning. U reist per vliegtuig naar Selous en Ras Kutani, zodat u uitgerust aan uw safari's kunt beginnen door het onbekende maar prachtige Selous. 
The Southern Tanzania Safari The Southern Tanzania SafariDag tot dag

Dar Es Salaam → Selous Game Reserve

Uw reis begint met een binnenlandse vlucht van Dar Es Salaam naar Siwandu Camp. Bij aankomst in Siwandu wordt u opgewacht door de chauffeur van het kamp waar u de komende drie nachten zult verblijven. De rit naar uw accommodatie is al meer dan de moeite waard dankzij het mooie landschap en wie weet spot u nu al wat wildleven! Na aankomst in het kamp heeft u even de tijd om bij te komen voordat u na de lunch deelneemt aan een activiteit in het Selous Game Reserve. Neem de omgeving en de vele diersoorten rustig in u op en... geniet! Na de middagactiviteit keert u terug naar het kamp voor het diner waarna u de rest van de avond naar eigen wens kunt invullen (L,D).

Selous Game Reserve

Dag twee en drie staan geheel in het teken van het Selous Game Reserve. In internationaal gezelschap gaat u er zowel 's ochtends als 's middags op uit voor diverse activiteiten als game drives, game walks en bootsafari's. Het Selous Game Reserve is het oudste en grootste beschermde natuurgebied in Afrika, maar is ondanks dat nog steeds een unieke en ongerepte safaribestemming. Het onaangetaste landschap met glinsterende rivieren, moerassen, kloven, bossen en savannes is door de eeuwen heen nauwelijks veranderd. Het park herbergt meer dan de helft van de Tanzaniaanse olifanten die hun leefomgeving delen met onder andere buffels, hyena's, krokodillen, giraffen en luipaarden (O,L,D).

Selous Game Reserve → Dar Es Salaam → Ras Kutani

Op weg naar de airstrip van Siwandu heeft u een laatste kans om nog wat wildleven te spotten. Het ritje is totaal geen straf met al dat natuurschoon om u heen! Per binnenlandse vlucht reist u terug naar Dar Es Salaam waar u na aankomst naar uw accommodatie in Ras Kutani wordt gebracht. De benen omhoog en de indrukken van de afgelopen dagen even laten bezinken. Het wordt genieten tijdens uw verblijf in deze kleinschalige lodge aan de Indische Oceaan (O,L,D)!

Ras Kutani

De komende twee dagen brengt u door in en om Ras Kutani, een accommodatie die uitermate geschikt is voor liefhebbers van rust. Geen vermaak, lokale dansen, tennis- en golfbanen, maar een klein zwembad en een nauwelijks bezocht strand omlijst met schitterende natuur. Vanaf het strand kunt u gaan snorkelen bij een oud scheepswrak of trekt u erop uit per kajak in de lagune. Ras Kutani is een droomplek voor vogelliefhebbers; er komen meer dan 130 vogelsoorten voor. Daarnaast maakt u kans om dieren te zien als diverse apensoorten en de civetkat. Een idyllisch plekje (O,L,D)!

Ras Kutani → Dar Es Salaam

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Dar Es Salaam gebracht. Hier eindigt de reis (O).Verdere info

Bijzonderheden

 I.v.m. het regenseizoen is deze reis niet mogelijk in de periode van 16.03.16 t/m 31.05.16
 Kinderen vanaf zes jaar zijn welkom op deze reis
 Op de binnenlandse vluchten is maximaal 15 kilo bagage p.p. toegestaan
 De games drives tijdens de reis vinden plaats in internationaal gezelschap.

Reisleiding

Engelssprekende gids/chauffeur.

Excursiemogelijkheden

Genoemde activiteiten en game drives zijn inbegrepen en vinden plaats in internationaal groepsverband. Entreegelden voor de parken zijn niet inbegrepen.

Verlenging

Het is ook mogelijk om een bezoek aan het Ruaha National Park toe te voegen aan deze reis. Graag verwijzen wij u hiervoor naar de reis The Grand Southern Safari die u vindt op onze website.

Deelnemers

Minimaal 2.
Verblijf in deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving: (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Vervoer per (klein) vliegtuig en 4-WD safarivoertuig.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me