• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Enjoy Buffalo City

5-daagse individuele reis

Tijdens deze 5-daagse individuele reis verkent u het levendige East London en haar veelzijdige omgeving. Op het programma staan een stadsexcursie, museumbezoek, bezoek aan lokale 'townships' en een traditioneel Xhosa-dorp. Daarnaast heeft u een hele dag vrij ... lees verder ↓


Highlights

 • Highlights van East London
 • Interessante musea
 • Heerlijke stranden
 • Kennismaking met de Xhosa-stam
 • Een hele dag ter vrije besteding
INDICATIEPRIJS € 750,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Xhosa-vrouw, Zuid-Afrika
 • Wild Coast, Zuid-Afrika
 • City Hall, East London
 • Hutten van de Xhosa-stam, Zuid-Afrika
 • Monument voor de 1820 Settlers, Grahamstown, Oost-Kaap
Xhosa-vrouw, Zuid-Afrika Wild Coast, Zuid-Afrika City Hall, East London Hutten van de Xhosa-stam, Zuid-Afrika Monument voor de 1820 Settlers, Grahamstown, Oost-KaapImpressies

Xhosa-vrouw, Zuid-Afrika
Wild Coast, Zuid-Afrika
City Hall, East London
Hutten van de Xhosa-stam, Zuid-Afrika
Monument voor de 1820 Settlers, Grahamstown, Oost-Kaap


Reisinformatie


Tijdens deze 5-daagse individuele reis verkent u het levendige East London en haar veelzijdige omgeving. Op het programma staan een stadsexcursie, museumbezoek, bezoek aan lokale 'townships' en een traditioneel Xhosa-dorp. Daarnaast heeft u een hele dag vrij om zelf in te vullen. U verblijft tijdens deze korte reis in een kleinschalig guesthouse op een heerlijke locatie.Dag tot dag

East London

Na aankomst op de luchthaven van East Londen gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel Quarry Lake Inn. Deze guesthouse heeft 16 elegant ingerichte kamers en ligt aan een meer waar u veel verschillende bomen en vogels kunt waarnemen. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

East London

Vandaag staat een volle dagexcursie op het programma. U wordt opgehaald bij uw hotel door uw privé-gids en begint in West Bank, het oude gedeelte van East London, waar u het Gerechtsgebouw en de Hood-vuurtoren bezichtigt. U ziet de East London Grand Prix-baan, de oudste van het land, waarna u het East London Museum bezoekt, bekend om zijn Coelacanth-exhibitie en één van de laatste eieren van de uitgestorven Dodo. Daarna vervolgt u uw weg naar Gonubi Beach waar u een heerlijke lunch voorgeschoteld krijgt. Op de terugweg heeft u de gelegenheid om een strandwandeling te maken over Nahoon Beach en Nahoon Point Boardwalk. Verder bezoekt u het East London Aquarium en maakt u een korte wandeling over Oriënt Beach. Aan het einde van de middag wordt u weer naar uw hotel gebracht (O,L).

East London

Vroeg in de ochtend gaat u met uw privé-gids op weg naar King Williams Town. U reist door de townships van Mndantsane en Bisho, waar u een traditionele apotheek bezoekt en een lokale bar. Steve Biko was een befaamd voorvechter van de burgerrechten in Zuid-Afrika en ligt hier begraven. Het Steve Biko Museum geeft u een kijkje in de geschiedenis van zijn leven en waar hij voor stond. Verder bezoekt u het Amatole Museum waar een exhibitie over Huberta de Hippo staat opgesteld. In Bisho krijgt u uitleg over de politieke geschiedenis van dit gebied. U rijdt verder naar een typisch Xhosa-dorpje waar u een traditionele lunch heeft en waar u kennismaakt met cultuur van deze bevolkingsgroep. Tegen het einde van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel (O,L).

East London

U heeft de gehele dag ter vrije besteding. U kunt een auto huren (facultatief) om zelf op ontdekkingsreis te gaan door het prachtige gebied rondom East London. Of misschien wilt u wel op safari door het Mpongo Privé Wild Reservaat (facultatief) (O).

East London

Vandaag eindigt deze reis na het ontbijt en gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven.Verdere info

Bijzonderheden

Wilt u op dag vier een auto huren of een bezoek brengen aan het Mpongo Private Game Reserve? Wij kunnen dit van tevoren voor u bijboeken. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Deze reis is op diverse manieren te verlengen. We informeren u graag over de vele mogelijkheden.
Verblijf in een kleinschalig guesthouse.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Per (airco) auto tijdens de excursies.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
meer info
maak nu een afspraak
 
please chat with me