• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Inclusief in het verblijf zijn de ochtend en avond safari, evenals de wandelsafari's, ontbijt, lunch en diner. Voor de allerkleinsten is toegang tot de Elefun kinderclub tevens inbegrepen.


Sabi Sabi Game Reserve

Sabi Sabi Game Reserve is een luxe privé-wildpark met vier lodges: Selati Camp, Bush Lodge, Little Bush Camp en Earth Lodge. Selati vertegenwoordigt het verleden, Bush Lodge het heden en Earth Lodge de toekomst.

Indicatieprijs € 925,- p.p.p.n. bij een 2pk Offerte Meer info
 • Sabi Sabi Bush Lodge
 • Sabi Sabi Bush Lodge, Standard Suite
 • Sabi Sabi Bush Lodge, Standard Suite
 • Sabi Sabi Bush Lodge
 • Sabi Sabi Bush Lodge, Luxury Villa
Sabi Sabi Bush Lodge Sabi Sabi Bush Lodge, Standard Suite Sabi Sabi Bush Lodge, Standard Suite Sabi Sabi Bush Lodge Sabi Sabi Bush Lodge, Luxury VillaImpressies

Sabi Sabi Bush Lodge
Sabi Sabi Bush Lodge, Standard Suite
Sabi Sabi Bush Lodge, Standard Suite
Sabi Sabi Bush Lodge
Sabi Sabi Bush Lodge, Luxury Villa


Over Sabi Sabi Game Reserve

Het wereldwijd bekende Sabi Sabi bestaat uit vier lodges met veel privacy, ruim opgezet en gelegen aan een van de rivieren. Elke lodge heeft een eigen thema: Yesterday, Today en Tomorrow. Vanaf diverse punten heeft u uitzicht op de drinkplaats waar het wild regelmatig een ‘slokje’ komt nemen. Tussendoor kunt u zich heerlijk ontspannen bij het zwembad. Tijdens uw verblijf maakt u zowel 's middags als 's ochtends safari's in een open terreinwagen of wandelsafari's. Met een beetje geluk komt u oog in oog te staan met de Big Five (leeuw, olifant, luipaard, buffel, neushoorn). Buiten het wild is er ook een verscheidenheid aan vogels te spotten. Op verzoek kunt u het ontbijt of het diner op een mooie locatie in de bush gebruiken.

Kenmerken

 • romantiek
 • kindvriendelijk
 • wifi
 • rust en natuur
 • safari

Insiders tip

Inclusief in het verblijf zijn de ochtend en avond safari, evenals de wandelsafari's, ontbijt, lunch en diner. Voor de allerkleinsten is toegang tot de Elefun kinderclub tevens inbegrepen.

Hotelnaam:
Sabi Sabi Game Reserve
Plaats/regio:
Sabi Sands
Code:
Klasse:
Indicatieprijs:
€ 925 (per persoon, bij een 2pk)
Vraag offerte aan
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Kamerbeschrijvingen


Sabi Sabi beschikt over vier lodges. De authentieke Selati Lodge, aan de oever van de Msuthlu rivier. De stenen cottages met rieten daken zijn voorzien van alle faciliteiten. De Bush Lodge bestaat uit luxe suites en bieden alle mogelijke comfort. De Little Bush Lodge biedt meer privacy in een intieme sfeer. De futuristische Earth Lodge heeft moderne suites en is met natuurlijke materialen ingericht.Ligging

Gelegen in het wildrijke Sabi Sands Reserve ten westen van het Krugerpark.

Aantal kamers

8

Faciliteiten

Alle lodges beschikken over een restaurant, uitzichtdek en een zwembad.


Sabi Sands Game Reserve grenst aan het Krugerpark. De hekken zijn neergehaald zodat het wild vrij in en uit kan gaan. Sabi Sands bestaat uit een aantal kleinere privé-wildparken zoals Sabi Sabi, MalaMala en Londolozi, alle van uitstekende kwaliteit. Bekijk hier de hotels in Sabi Sands voor een onvergetelijk verblijf in het Krugerpark.


please chat with me