• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Hazyview

Hazyview ligt in een mooie bosrijke omgeving, met vele bloeiende struiken en een overvloed aan vogelsoorten. Het dorpje ligt op ongeveer 12 kilometer van het Krugerpark en is daarom een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan dit immense park.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Hazyview

Hazyview ligt in een mooie bosrijke omgeving, met vele bloeiende struiken en een overvloed aan vogelsoorten. Het dorpje ligt op ongeveer 12 kilometer van het Krugerpark en is daarom een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan dit immense park. Mede hierdoor is Hazyview een geliefde plaats tijdens een reis door Zuid-Afrika.
Hazyview heeft een aantal leuke winkelcentra en er is een kleine markt waar fruit en goederen door de lokale bewoners worden verkocht.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Hazyview

Shangana Cultural Village

Ongeveer 5 kilometer ten westen van Hazyview vindt u Shangana Cultural Village. Hier krijgt u een goede indruk van de lokale culturele tradities en kunt u genieten van een uitstekende lunch. Het dorpje zelf is alleen te bezichtigen tijdens een rondleiding, maar de souvenirwinkel is vrij toegankelijk.

The Wind Mill Wine Shop

The Wind Mill Wine Shop ligt op 17 kilometer van Hazyview en is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. De locatie is buitengewoon, met uitzicht op de Sabie vallei. De wijnwinkel heeft een ruime keuze aan heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, die nog betaalbaar zijn ook. Naast wijn kunt u er ook overheerlijke cappuccino en espresso bestellen. De bonen komen van de lokaal geroosterde Sabie Valley Coffee boerderij, vlak naast de deur.Reisblog Zuid-Afrika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zuid-Afrika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me