• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Hervey Bay

Hervey Bay, gelegen aan de kust van Queensland tussen Brisbane en Rockhampton, is een gezellige badplaats. De belangrijkste reden om deze plaats te bezoeken is dat het als uitvalsbasis dient voor een (meerdaags) bezoek aan het geweldige Fraser Island. Ook kunt u tussen eind juli en eind oktober vanuit Hervey Bay walvisexcursies ondernemen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Hervey Bay compleet te maken.

Hervey Bay Whale Watching

Uw wordt bij uw accommodatie opgehaald en naar de haven gebracht, waar u aan boord gaat van een luxe catamaran. Uw cruise begint met een tocht over de rustige wateren langs verschillende eilanden, met als hoogtepunt Fraser Island. In dit gebied worden regelmatig bultruggen van dichtbij gespot. De catamaran biedt verschillende mogelijkheden om het onderwaterleven te observeren. Zo is er een cabine die onder water ligt, waardoor u een perfect zicht heeft, maar er is ook een platform op waterniveau. Hier kunnen uw voetjes nat worden, maar dichterbij een bultrug komen dan dit kan niet! Afhankelijk van het seizoen ziet u mannetjes vechten om vrouwelijk aandacht, wat zorgt voor een groots waterspektakel. Regelmatig wordt de catamaran omsingeld door nieuwsgierige kalfjes en dan is het de vraag wie nu eigenlijk wie bekijkt. De vriendelijke en ervaren bemanning zal u tijdens de reis van commentaar voorzien en ook leren zij u graag meer over deze majesteuze dieren en Fraser Island.

Indicatieprijs 100,- p.p. | Meer info >

Remote Fraser Island

Deze tour start met een korte cruise langs de baaitjes en stranden van het bijzondere Fraser Island. Terwijl u langs dit geweldige zandeiland vaart, geniet u van een kopje thee en heeft u de kans om dolfijnen, zeeschildpadden of zelfs zeekoeien te spotten. Na de cruise gaat u per amphibievoertuig aan land op het strand van Fraser Island en vervolgens gaat u naar Wathumba Creek. Het kristalheldere water ziet er zeer uitnodigend uit en u kunt hier verschillende activiteiten ondernemen, zoals zwemmen met schildpadden, kajakken, zwemmen of een heerlijke wandeling langs het strand maken. Terug aan boord geniet u van een echte Aussie barbecue-lunch terwijl het schip verder langs de kustlijn van Fraser Island koerst. De volgende stop is bij Awinya Creek of Bowarrady Creek en hier heeft u wederom vrije tijd om van de gevarieerde natuur te genieten per kajak of wandeling. Op weg terug naar Hervey Bay geniet u van een smaakvolle antipasto.

 

N.B. Tijdens het walvisseizoen (juli t/m augustus) heeft u de kans om tijdens de cruises bultrugwalvissen te spotten. Deze majesteuze dieren verblijven graag in de kalme, heldere wateren voor de kust van Fraser Island en komen vaak ook dichtbij de boten.

Indicatieprijs 129,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Hervey Bay

Hervey Bay, gelegen aan de kust van Queensland tussen Brisbane en Rockhampton, is een gezellige badplaats. De belangrijkste reden om deze plaats te bezoeken is dat het als uitvalsbasis dient voor een (meerdaags) bezoek aan het geweldige Fraser Island. Ook kunt u tussen eind juli en eind oktober vanuit Hervey Bay walvisexcursies ondernemen. U kunt Hervey Bay met uw huurauto of per bus bereiken, alsmede per trein vanuit Brisbane of Rockhampton.Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten


Onze online landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes en bezienswaardigheden. U kunt uw vragen via de chat aan ons stellen. Meld u nu aan en mis geen enkele tip.

10 december 2020Nieuw-Zeeland
Aanvang: 19:30 uur Locatie: Online
Online

U ontvangt na aanmelden een bevestigingsmail met daarin een link om de presentatie te bekijken.


Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me