• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Port Douglas

Uw snorkel- of duikavontuur in het Great Barrier Reef begint in Port Douglas. Maar Port Douglas zelf is ook een echte aanrader. Over het prachtige strand met palmbomen, Four Mile Beach, kunt u uren wandelen.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Port Douglas compleet te maken.

Sailaway Sunset Sail

Stap aan boord van de luxe adults only 'Lagoon 560 catamaran en geniet van de rust terwijl u over het Great Barrier Reef vaart. De eersteklasse service aan boord is werkelijk fantastisch en tijdens de spectaculaire zonsondergang boven het rif geniet u van een glas sprankelende champagne, wijn of bier met een selectie van overheerlijke hapjes. Een fantastische ervaring die u nog lang zal bijblijven!

Indicatieprijs 46,- p.p. | Meer info >

Kuranda Scenic Rail & Skyrail

Stap bij Freshwater Station aan boord van de Kuranda Scenic Rail en geniet van een van 's werelds mooiste treintrajecten. De route neemt u mee door tunnels in het regenwoud, over bruggen met adembenemende uitzichten en langs kleine stations waar u onderweg een stop kunt maken. Zo raden wij aan om onder andere uit te stappen bij Barron Gorge, vanaf waar u een geweldig zicht heeft op de Barron Falls. Na aankomst in Kuranda heeft u de gelegenheid om 'het dorp in het regenwoud' te verkennen, inclusief de vele bezienswaardigheden zoals de Heritage Markets, The Australian Butterfly Sanctuary of de Kuranda Koala Gardens. Al deze bezienswaardigheden zijn inbegrepen bij uw Kuranda Boarding Pass. Aan het einde van de middag stap u aan boord van de Skyrail Rainforest Cableway en kunt u op uw weg naar beneden genieten van fantastische uitzichten bij de stops Red Peak en wederom Barron Falls, vergeet uw camera dus niet mee te nemen!

Indicatieprijs 124,- p.p. | Meer info >

Kuranda All Inclusive

Verken de rijke geschiedenis van 's werelds oudste cultuur! Deze dagexcursie begint met een bezoek aan het Tjapukai Aboriginal Cultural Park. Een aboriginal-gids laat u kennis maken met hun eeuwenoude cultuur door middel van demonstraties en shows. Vervolgens geniet u van een heerlijke lunch, voordat u aan het begin van de middag in de Skyrail Cableway stapt. Deze kabelbaan gaat hoog boven het regenwoud langs en biedt u fantastische uitzichten. De laatste stop is het dorpje Kuranda brengt, maar stapt u ook onderweg een paar keer uit om van het uitzicht te genieten. Na aankomst in Kuranda heeft u de gelegenheid om 'het dorp in het regenwoud' te verkennen, inclusief de vele bezienswaardigheden zoals de Heritage Markets en de Kuranada Koala Gardens. Aan het einde van de middag staat u één van de spectaculairste treinreizen ter wereld te wachten, namelijk de Kuranda Scenic Railway. Door 15 tunnels en 40 bruggen rijdt u vanuit Kuranda terug naar Cairns, wat een bijzondere rit!

 

Het is tevens mogelijk deel te nemen aan deze excursie wanneer u in Cairns verblijft.

Indicatieprijs 212,- p.p. | Meer info >

Silversonic & Silverswift Cruises

Wanneer u er niet voor terugdeinst om vanaf een boot te water te gaan, is dit een leuke dagexcursie naar het Great Barrier Reef. Ook voor de beginnende of ervaren duiker. Silversonic vertrekt vanuit Port Douglas, Silverswift vanuit Cairns. Onderweg gaat de boot drie keer voor anker op verschillende plaatsen op het Outer Barrier Reef, waar u in totaal vijf uur de tijd heeft om de onderwaterwereld te verkennen. Op beide boten is zowel snorkelen als duiken mogelijk, materiaal is aan boord aanwezig. De schepen zijn geschikt voor maximaal 80 personen en u krijgt een heerlijke lunch aan boord geserveerd.

Prijs op aanvraag | Meer info >

Easy Snorkeling vanuit Port Douglas

U wordt opgehaald bij uw hotel in Port Douglas en naar de haven gebracht waar de luxe catamaran vertrekt voor uw dagexcursie naar het Great Barrier Reef. Onder het genot van een kopje thee vaart u naar het idyllische Coral Cay Island, een klein zandeilandje met vele vogels, waar u ruim vier uur doorbrengt. Onderweg kunt u genieten van de rust en het zonnetje op het dek. Eenmaal bij het eiland kunt u mee met een begeleide snorkeltour of kunt u op eigen gelegenheid snorkelen. Ook wanneer u niet gaat snorkelen, zijn er voldoende opties. Zo kunt u een begeleide wandeling over het eiland maken of in een 'glass bottom boat' de vissen bekijken. Voor u terug zeilt naar Port Douglas, krijgt u een heerlijke buffetlunch aan boord.

Indicatieprijs 226,- p.p. | Meer info >

Kuranda, Scenic Rail, Skyrail & Tjapukai

Deze dagexcursie begint met een bezoek aan het Tjapukai Aboriginal Cultural Park. Een aboriginal-gids laat u kennis maken met hun eeuwenoude cultuur door middel van interessante demonstraties en shows. Zo ziet u hoe er 'bush food' wordt bereid, wordt er didgeridoo gespeeld en worden er dansshow gegeven. Tegen de middag stapt u in de Skyrail Cableway, een kabelbaan hoog boven het regenwoud die u naar het dorpje Kuranda brengt. Onderweg kunt u een paar keer uitstappen om van het fantastische uitzicht te genieten. Na aankomst in Kuranda heeft u de gelegenheid om 'het dorp in het regenwoud' te verkennen, inclusief de vele bezienswaardigheden zoals de Heritage Markets. In het dorp kunt op eigen kosten genieten van een heerlijke lunch. Aan het einde van de middag staat u één van de spectaculairste treinreizen ter wereld te wachten. Door 15 tunnels en 40 bruggen rijdt u vanuit Kuranda terug naar Port Douglas, wat een bijzondere rit!

Indicatieprijs 192,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Port Douglas

Port Douglas ligt circa 75 kilometer van Cairns en is een gezellige en levendige badplaats aan de oostkust van Australië, met een prachtig strand. Gecombineerd met de mooie natuurlijke omgeving van het tropische regenwoud zal deze omgeving een onvergetelijke indruk op u maken.Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me