• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Queensland Hinterland

De oostkust van Queensland mag dan veel te bieden hebben met haar blauwe wateren en fijne stranden, wie de staat echt goed wil leren kennen trekt het binnenland in. Het achterland van Queensland biedt ruige natuur, rotsformaties, rode vlaktes, prachtige vergezichten, billabongs, rivieren, traditionele 'cattle stations' en een zeer aangenaam 'ver weg van alles-gevoel'.
Peter Pels
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Queensland Hinterland

De oostkust van Queensland mag dan veel te bieden hebben met haar blauwe wateren en fijne stranden, wie de staat echt goed wil leren kennen trekt het binnenland in. Het achterland van Queensland biedt ruige natuur, rotsformaties, rode vlaktes, prachtige vergezichten, billabongs, rivieren, traditionele 'cattle stations' en een zeer aangenaam 'ver weg van alles-gevoel'. Strakblauwe luchten eindigen er in een dieprode zonsondergang. Sterrenkijken in dit gebied is adembenemend mooi en vanwege de aanwezigheid van vele waterpoelen komt ook wildleven er uitbundig voor. Dit is hét leefgebied van vele vogelsoorten, zoetwaterkrokodillen, vissoorten als de Australische barramundi, wallabies en kangoeroes.
Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me