• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Gibb River Road

Ga op avontuur met uw 4-WD over de Gibb River Road. Deze 800 kilometer lange onverharde weg leidt u naar de prachtige natuur van Windjana Gorge en Bungle Bungles. Ook het overnachten op een werkend cattle station is een onvergetelijke ervaring.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Gibb River Road

De Gibb River Road, de beroemde onverharde weg tussen Derby en Kununurra, is ongeveer 800 kilometer lang. U rijdt door een van de meest afgelegen en ruigste gebieden van Australië, de Kimberly. Naast een rit per 4 wheel drive zijn er in dit gebied ook andere avonturen te beleven. In de woestijn kunt u namelijk ook een ritje maken op de rug van een kameel.


Landschappen

De landschappen die u onderweg tegenkomt zijn zeer indrukwekkend. U komt langs 1000 jaar oude bomen en rijdt door natuurlijke tunnels. Stop onderweg ook zeker bij de vele prachtige kloven in dit gebied. Als u behoefte heeft aan verkoeling, neemt u een verfrissende duik in de Bell Gorge. Om het avontuur compleet te maken, kunt u tijdens de tocht overnachten in een compleet ingerichte tent.


Aboriginals

Tevens voor het opsnuiven van de oude Aboriginal-cultuur is onderweg voldoende gelegenheid. De Aboriginals hebben in de rotsen prachtige tekeningen gemaakt, waarvan u de mooiste vindt in Chamberlain Gorge. Het is dan ook een aanrader om hier een boottocht te maken.


Reisperiode Gibb River Road

Wilt u deze mooie route afleggen, ga dan tussen april en oktober. In het regenseizoen van november tot maart is de weg namelijk onbegaanbaar.Reisblog Australië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Australië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me