• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Verblijf in het Mahoora Tented Safari Camp
 • Goed verzorgde barbecue-maaltijden
 • Safari's maken op zoek naar wilde dieren

Mahoora Camping Safari

3-daagse natuurarrangement

Tijdens dit unieke natuurarrangement kampeert u echt 'In Style'. Het Mahoora Tented Safari Camp, met volledig ingerichte tenten, ligt net buiten het Yala National Park.

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Tijdens dit unieke natuurarrangement kampeert u echt 'In Style'. Het Mahoora Tented Safari Camp, met volledig ingerichte tenten, ligt net buiten het Yala National Park.
Dag tot dag

1E DAG: COLOMBO → YALA → U wordt in de ochtend bij uw hotel opgehaald voor de rit richting het Yala National Park. Rond het middaguur arriveert u bij het Mahoora Tented Safari Camp. Na de lunch staat de eerste safari op het programma. De jeep heeft een open dak, zodat u probleemloos de wilde dieren en vogels kunt spotten en fotograferen. Tijdens uw verblijf zult u verschillende jeepsafari's maken en genieten van lekkere barbecue maaltijden, bereidt door het ervaren personeel. Vooral in de avonduren is het kamp magisch verlicht met traditionele fakkels en een kampvuur. U overnacht in een volledig ingerichte tent met een eigen douche en toilet en zelfs .... een koud biertje (L,D)!

2E DAG: YALA → Vandaag staat in het teken van een zeer uitgebreide safari in het park. Hier heeft u de kans dat u oog in oog komt te staan met wilde dieren, zoals wilde zwijnen, herten en krokodillen. Er zijn ook behoorlijk wat andere diersoorten te spotten, zoals apen, olifanten, beren, landschildpadden en luipaarden. Deze laatste twee diersoorten zijn wel zeldzamer dan de rest. Verder zijn er verschillende vogelsoorten in het nationale park te zien, zoals 'hornbills' en pelikanen. De gidsen zullen in elk geval hun uiterste best doen om zoveel mogelijk dieren te spotten (O,L,D).

3E DAG: YALA → COLOMBO → Er staat nog een laatste safari op het programma, voordat u weer terug wordt gebracht naar Colombo of het strandresort van uw keuze (O).Verdere info

Bijzonderheden

Het programma kan worden aangepast vanwege lokale omstandigheden of kamerbeschikbaarheid.

Reisleiding

Engelssprekende gidsen tijdens de safari's.

Beleef meer

U kampeert net buiten het Yala National Park. Zodoende kunt u de wilde dieren 'spotten' op de beste en rustigste momenten van de dag. Houd uw camera gereed en!

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen, inclusief park entreegelden
Verblijf in het Mahoora Tented Safari Camp.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens programma (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Activiteiten per 4-WD jeep met een open dak.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me