• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Schildpaddenbroedplaats in Kosgoda
 • Het Nederlandse Fort
 • Groote Kerk

Galle Experience

3-daagse individuele reis met gids/chauffeur

De havenstad Galle bevindt zich op het zuidwestelijke puntje van Sri Lanka. Als rondreisbestemming mag de stad eigenlijk niet ontbreken aan uw reisschema, ongeacht of u een rondreis of strandvakantie in gedachten heeft. Deze levendige stad bevindt zich vol... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


De havenstad Galle bevindt zich op het zuidwestelijke puntje van Sri Lanka. Als rondreisbestemming mag de stad eigenlijk niet ontbreken aan uw reisschema, ongeacht of u een rondreis of strandvakantie in gedachten heeft. Deze levendige stad bevindt zich volledig binnen de muren van een oud Nederlands fort en heeft nog vele sporen uit die tijd.
Dag tot dag

1E DAG: COLOMBO → GALLE → U wordt opgehaald bij uw hotel en gaat op weg naar het zuiden. De reis begint met een boottocht over de Madhu-rivier in Balapitiya. Tijdens deze tocht passeert u eilandjes, dorpjes en mangrovebossen en moet u af en toe bukken bij de lage bruggen. Het is een bijzondere regio waar u het leven langs de rivier kunt aanschouwen. U stopt ook onderweg bij de schildpaddenbroedplaats in Kosgoda, dat sinds 1981 bestaat om deze bijzondere dieren te beschermen. Na aankomst in Galle bezoekt u enkele bezienswaardigheden, zoals het Nederlandse Fort, de natuurlijke haven, Groote Kerk een van de Shiva-tempels.


2E DAG: GALLE → U heeft een hele dag vrij om de stad te verkennen. U kunt over de muren van het fort naar de vuurtoren wandelen, de smalle straatjes met traditionele koopmanshuizen bezoeken, kleine winkeltjes induiken om bijzondere souvenirs op de kop te tikken. Vergeet u ook niet te geniten van uw bijzondere accommodatie. Het Tamarind Hill is aangesloten bij de Small Luxury Hotels of the World en heeft een prachtige, koloniale architectuur. Geniet van de rust op de veranda of bestel een koel drankje bij het zwembad. Het is de perfecte plek voor een ontspannen verblijf (O).


3E DAG: GALLE → COLOMBO → Na het ontbijt heeft u vrij tot aan de transfer terug naar Colombo. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de vele strandresorts te worden gebracht langs deze kust. Op bladzijde 196 vindt u meer informatie over de verschillende badplaatsen, om deze keuze gemakkelijker te maken (O).U verblijft in een middenklasse accommodatie.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Airco auto of airco minbus

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me