• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Casas Particulares Havana

Een gastvrije sfeer, een kijkje in het leven van de Cubanen en een centrale locatie zijn de kenmerken van een verblijf in een Casa Particular in Havana. Ontdek één van de meest dynamische steden ter wereld.
Indicatieprijs € 40,- p.p.p.n. bij een 2pk Offerte Meer info
 • Impressie Casas Particulares
 • Havana, Cuba
 • Impressie Casa Particular
 • Impressie
 • Cocotaxi in Havana
Impressie Casas Particulares Havana, Cuba Impressie Casa Particular Impressie Cocotaxi in HavanaImpressies

Impressie Casas Particulares
Havana, Cuba
Impressie Casa Particular
Impressie
Cocotaxi in Havana


Over Casas Particulares Havana

 

Verblijven in een Casa Particular is een unieke ervaring. De laatste jaren is ook dit concept op Cuba veranderd; het kan nog steeds zijn dat u logeert bij de Cubanen thuis, maar ook een verblijf in een authentiek Cubaans woonhuis met personeel of zelfs in een huis dat omgebouwd is tot een bed & breakfast behoort tot de mogelijkheden. In elk geval zal de hartelijke gastvrijheid u een goed beeld van het dagelijks leven in Cuba geven. Wij raden iedereen die echt open staat voor de Cubaanse cultuur deze originele en tevens voordelige manier van reizen dan ook aan! Havana is een waar openlucht museum. Deze wereldberoemde stad heeft een tal aan gebouwen, sommige prachtig gerenoveerd, andere in verval. Deze combinatie maakt Havana een spannende mix die u pas echt proeft wanneer u hier een paar dagen verblijft. Havana is veel meer dan alleen old timers en sigaren. Eindeloos rondwandelen over de pleintjes als Plaza de Armas en langs de Malecon; een kilometers lange boulevard.

Hotelnaam:
Casas Particulares Havana
Plaats/regio:
Cuba
Code:
H18652
Klasse:
Indicatieprijs:
€ 40 (per persoon, bij een 2pk)
Vraag offerte aan
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Ligging

In Havana bieden wij Casas Particulares aan in "Habana Vieja", het historische hart van de stad en in "Vedado", een aangename residentiële wijk waar het heerlijk thuiskomen is na het ontdekken van de stadse drukte.

Faciliteiten

 • Een eigen kamer, standaard met airco uitgerust
 • Privé toilet en douche
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt


Wie Cuba zegt, denkt aan sigaren en Cuba Libre. Wie dit grootste eiland van het Caribisch gebied bezoekt, doet er echter goed aan het land te bereizen om zodoende kennis te maken met de koloniale pracht van de steden. Het eiland is bij uitstek geschikt voor de combinatie interessante cultuur en strand. Op Cuba bieden wij u een uitgebreide keuze aan reizen; kort, lang, privé of individueel per auto. Wat uw logeeradres betreft is het ook helemaal geregeld: wij bieden een selecte keuze aan hotels, zowel in de eenvoudige categorie als hotels die geschikt zijn voor de vakantieganger met een uitgebreid wensenpakket.


please chat with me