Rondreis West-Australië

In West-Australië is de natuur nog ongerept en ruw. Hier kunt u kilometers rijden zonder iemand tegen te komen. Rust en wandelen in de ruige nationale parken zijn hier uw alledaagse bezigheid.

Suus Dekkker
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar West-Australië met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Reisspecialist Jelmer bij de Pinnacles

Onze bestemmingen voor een rondreis langs de Westkust van Australië

Wanneer u de westkust van Australië wilt bezoeken, komt u aan in de stad Perth. Deze gezellige stad met een zonnig klimaat, waar u lekker kunt bijkomen van uw lange vlucht. In het centrum, dat overzichtelijk is opgebouwd, vindt u mooie oude gebouwen in klassieke Victoriaanse stijl. Ook kunnen shopaholics hier hun hart ophalen. Cultuurliefhebbers vinden hier verschillende musea, waaronder het Western Australian Museum, waar u alles te weten komt over de geschiedenis van deze omgeving. Een rondreis langs de Westkust van Australië bestaat uit onvergetelijke bestemmingen voor iedereen:

Rondreis langs de van Westkust Australië op maat

Verken de betoverende Westkust van Australië, waar uitgestrekte kustlijnen en ongerepte wildernis samenkomen. Onze op maat gemaakte reizen belichamen de essentie van gastvrijheid, met uw persoonlijke wensen als leidraad. Geen zorgen; als iets niet haalbaar is, bieden we altijd alternatieven die passen bij uw unieke reisverhaal.

Droomt u van een onvergetelijke reis langs de Westkust van Australië? Laat u inspireren door onze blogs over Oceanië, waaronder dus Australië, met praktische tips en suggesties voor bijzondere overnachtingen in dit adembenemende deel van Australië.

Pinnacles National Park

Pinnacles National Park

Kalbarri National Park

Kalbarri National Park

Snorkelen in West-Australië

Snorkelen in West-Australië

Vuurtoren, Fremantle

Vuurtoren, Fremantle

Orka in Bremer Bay

Orka in Bremer Bay

Pinnacles National Park

Reisinformatie West-Australië

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakt rondreis langs de Westkust van Australië

Bent u al enthousiast over een onvergetelijke rondreis langs de Westkust van Australië? Bij Tenzing Travel realiseren we dat uw reis aan uw specifieke wensen moet voldoen. Onze ervaren reisspecialisten staan daarom voor u klaar om een op maat gemaakte reis voor te creëren, met een persoonlijke aanpak en aandacht voor al uw wensen:

Ontdek unieke ervaringen

Vertrouw op Tenzing Travel voor een op maat gemaakte reis vol unieke ervaringen. Uw wensen zijn het uitgangspunt en onze reisspecialisten hebben uitgebreide ervaring met de meest bijzondere bestemmingen wereldwijd. Zo bent u verzekerd van een rondreis die in het teken staat van unieke belevenissen.

Betoverende verblijven

Overnachten speelt een cruciale rol in elke reis. Tenzing Travel zorgt ervoor dat uw ontdekkingsreis langs de Westkust van Australië wordt verrijkt met overnachtingen op bijzondere locaties. Deze zorgvuldig geselecteerde verblijven op zichzelf zijn een unieke ervaring en voegen echt wat extra’s toe tijdens uw rondreis langs de Westkust van Australië.

Optimaal reistempo voor een gedenkwaardige ervaring

Bij Tenzing Travel hechten we veel waarde aan een reistempo waarbij u alles op uw gemak kunt ontdekken. Onze zorgvuldige planning zorgt voor een ideaal reistempo, zodat u voldoende tijd heeft om elke bestemming volledig te bekijken en te genieten van elke bestemming van uw rondreis langs de Westkust van Australië.

Volledig verzorgd: van A tot Z geregeld

Wij nemen de volledige regie over uw reis langs de Westkust van Australië, van A tot Z. U heeft de vrijheid om al uw wensen en eisen aan ons door te geven en wij creëren een op maat gemaakte reis die aan al uw verwachtingen voldoet. Onze reisspecialisten staan 24 uur per dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren. Laat uw droomreis werkelijkheid worden met Tenzing Travel.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijdsverschil is er tussen Nederland en de Westkust van Australië?

Het tijdsverschil tussen Nederland en de westkust van Australië varieert, afhankelijk van de exacte locatie. Over het algemeen is het in Australië 6 tot 8 uur later dan in Nederland.

Wat zijn de hoogtepunten van een rondreis langs de westkust van Australië?

De westkust van Australië biedt spectaculaire bezienswaardigheden zoals de Pinnacles Desert, Ningaloo Reef, Shark Bay en de bruisende stad Perth. Geniet van prachtige stranden, adembenemende natuurparken en unieke ervaringen.

Welke tijd van het jaar is het beste voor een rondreis langs de westkust?

U kunt West-Australië het best bezoeken tussen april en oktober, dan zijn de wegen namelijk het best begaanbaar. Het weer is aangenaam en u vermijdt de extreme hitte van de zomer.

Welke activiteiten zijn populair langs de westkust?

Populaire activiteiten zijn snorkelen bij Ningaloo Reef, een bezoek aan de adembenemende Karijini National Park, het verkennen van de wijnregio Margaret River en ontspannen op de prachtige stranden zoals Cable Beach.

Heb ik specifieke vaccinaties nodig voor mijn reis langs de westkust?

Voor reizen naar Australië zijn over het algemeen geen specifieke vaccinaties verplicht. Het is echter raadzaam om uw huisarts of een reiskliniek te raadplegen voor persoonlijk advies over gezondheidsmaatregelen.

Welke lokale gebruiken moet ik kennen tijdens mijn rondreis?

Australiërs zijn vriendelijk en informeel. Het geven van fooien is gebruikelijk, maar niet verplicht. Respect voor de Aboriginal-cultuur is essentieel; informeer uzelf over lokale gebruiken en etiquetteregels.

Welke valuta wordt gebruikt in Australië?

De Australische Dollar (AUD) is de lokale valuta. Geldautomaten zijn wijdverspreid, maar het is handig om voldoende contant geld bij u te hebben, vooral in afgelegen gebieden.

Zijn er specifieke rijbewijsvereisten voor het huren van een auto tijdens mijn rondreis?

Voor het huren van een auto heeft u een geldig nationaal rijbewijs nodig. Als uw rijbewijs niet in het Engels is, wordt een internationaal rijbewijs aanbevolen.

Hoe is het gesteld met de veiligheid langs de westkust van Australië?

Over het algemeen is de westkust veilig voor reizigers. Neem standaard voorzorgsmaatregelen, zoals het beschermen tegen de zon en het volgen van de lokale adviezen, met name in afgelegen gebieden.

Heb ik een visum nodig voor mijn rondreis langs de westkust van Australië?

Ja, u heeft een visum nodig om Australië binnen te komen. Voor toeristische reizen kunt u online een eVisitor-visum aanvragen. Zorg ervoor dat uw visum op tijd wordt geregeld voor een probleemloze reis.