Astrid Buurmans

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Australië, Costa Rica, Finland, Ierland, Indonesië, Maleisië, Noorwegen, Thailand, Zuid-Afrika, Jordanië

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Pinnacles

West-Australië

Met een 4-WD camper ben ik door West-Australië getrokken; van Darwin naar Perth. In vier weken tijd hebben we ruim 7.000 kilometer gereden. Het was onvergetelijk avontuur, we hebben zoveel mooie dingen gezien en geweldige dingen beleefd! Van kanoën in de Katherine Gorge en zwemmen in de kloven van het Karijini National Park tot snorkelen met schildpadden, manta’s en rifhaaien, een boottocht maken tussen de ‘freshies’ in Kakadu National Park en ontbijten met wallaby’s op slechts enkele meters afstand.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft mij enorm verrast met zijn diepe valleien vol wilde dieren en eindeloze uitzichten in het Krugerpark, de prachtige Tuinroute en het levendige Kaapstad. Een ander hoogtepunt? Walvissen spotten bij Gansbaai! Wat een fantastische bestemming is Zuid-Afrika…

Reisspecialist Astrid op de Tafelberg
Koh Phi Phi

Thailand

In Thailand heb ik een prachtige rondreis gemaakt. We startten in Bangkok en reden vervolgens met de trein over de River Kwai Bridge naar Kanchanaburi. Daarna trokken we door naar Chiang Mai, Mae Hong Son, Pai, Chang Rai en de Golden Triangle. We sloten onze rondreis af op de paradijselijke eilanden van Thailand, waaronder op Koh Tao, een super relaxed eiland, met een laid back sfeer en een prachtige onderwaterwereld.

Mijn bucketlist

Roadtrippen in West-Amerika

Eigenlijk zou ik elke hoek van Amerika willen ontdekken; van Washington tot Florida en van Californië tot New York en alles wat ertussen ligt. Als ik echt moet kiezen, dan staat een roadtrip langs de westkust toch wel bovenaan de bucketlist. Het lijkt me fantastisch om de schitterende nationale parken te verkennen en over de eindeloze wegen door de woestijn te rijden.

1

Dieren spotten in de Amazone

Naar Zuid-Amerika ben ik nog niet geweest en dit continent staat hoog op mijn bucketlist. Graag zou ik het Amazonegebied bezoeken, dit heeft van kinds af aan al een enorme aantrekkingskracht op mij. Diep de jungle intrekken, een boottocht over de rivier maken en wilde dieren spotten; ik kan niet wachten!

2

Terug naar West-Australië

Ik ben al twee keer in Australië geweest, maar er valt nog genoeg te ontdekken in dit reusachtige land. Er zijn zoveel schitterende stranden, ruige natuurgebieden en prachtige onderwaterwerelden waar ik nog naartoe zou willen reizen. Het liefst zou ik nog de Gibb River Road willen rijden; een off road track van ruim 600 kilometer lang. De vorige keer dat ik in West-Australië was, was deze namelijk gesloten vanwege het regenseizoen. Een goede reden dus om nog eens terug te keren!

3

Mijn fotoalbum

Long neck in Mae Hong Son

Long neck in Mae Hong Son, Thailand

Reisspecialist Astrid bij de Pinnacles

Bij de Pinnacles in West-Australië

Rijstvelden van Bali

Rijstvelden van Bali

Quokka op Rottnest Island

Quokka op Rottnest Island

Little Beach

Little Beach (Albany, Australië)

Wave Rock, Hyden

Met mijn gezin bij de Wave Rock in Hyden, Australië

Locals in Zuid-Afrika

Locals in Zuid-Afrika

Reisspecialist Astrid op Bali

Bali

Olifanten in Thailand

Olifanten in Thailand

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Astrid Buurmans naar:

info@tenzingtravel.nl