Lisanne Sterk

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Indonesië, Thailand

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Rocky Mountains in Amerika

Samen met mijn vader en zusje maakte ik een rondreis rondom de Rocky Mountains in Amerika. Deze reis stond nummer 1 op mijn Bucketlist. En terecht, wat is dit mooi! De nationale parken zijn heel indrukwekkend. Elk park is uniek en zo verschillend. Elke keer weer opnieuw is het een verrassing wat je gaat zien. Mijn favoriete nationale park is Yellowstone. De bijzondere kraters en kleuren, je blijft ernaar kijken. En ik heb hier een beer gespot, dus dat maakt het extra speciaal. Het landschap en de natuur van Grand Teton National Park heeft mij enorm verrast en ook het bezoek aan Custer State Park, waar de bizons langs onze auto liepen, is een ervaring om nooit te vergeten.

New York City

Mijn lievelingsstad ter wereld: New York! Al een aantal keer heb ik New York bezocht en het blijft indrukwekkend. Tot nu toe was geen enkele keer hetzelfde! Mijn meest bijzondere moment? Toen ik voor het eerst op Times Square stond. New York komt natuurlijk veel voorbij in films en series waardoor ik veel herken, maar dat ik daar ineens stond, was echt een kippenvel-moment. Ook fietsen door Central Park staat in mijn top 3 dingen om te doen in New York. Het is zo rustgevend en je vergeet dat je middenin een van de drukste steden ter wereld bent. En van het eindeloos rond blijven lopen, waardoor je feeling krijgt met de stad, krijg ik ook geen genoeg.

Negara op Bali in Indonesië

Het nog onontdekte Negara, in het westen van Bali, zal voor mij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Tijdens mijn verblijf daar heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een kindertehuis. Onder andere kon ik meehelpen aan het opknappen van het kindertehuis, maar ook Engelse les geven en ik organiseerde leuke uitjes naar watervallen en uitkijkpunten in de omgeving. Door deze bijzondere ervaring zal Negara voor mij altijd een speciale plek zijn. De natuur en de rijstvelden zijn er prachtig, het is nog echt een authentiek, rustig stukje Bali en het eten is er beter dan waar dan ook op het eiland.

Mijn 'Bucket List'

West-Canada

West-Canada staat hoog op mijn lijstje, vanwege de prachtige natuur; de bergen, meren en de kans om (nog een keer) beren te spotten. Ik ben heel benieuwd naar dit stukje van de wereld en hoop hier snel een keer naar toe te mogen gaan.

1

Zuid-Afrika

Op safari om de Big Five te spotten is wel echt een droom. Ik houd veel van dieren en om ze in het wild te kunnen zien, vind ik heel bijzonder. Naast de natuur, de dieren en de Zuid-Afrikaanse cultuur, zijn er ook uitgestrekte wijnvelden. De combinatie van safari en wijnproeverijen lijken mij perfect tijdens een mooie rondreis!

2

Argentinië

Een land waar ik erg nieuwsgierig naar ben is Argentinië. Vooral de prachtige natuur trekt mij enorm aan. De gevarieerde landschappen van bergen tot uitgestrekte vlaktes, het lijkt mij echt geweldig om daar op ontdekking te gaan.

3

Mijn fotoalbum

Malang op Java, Indonesië

Death Valley, Amerika

Mount Rushmore, Amerika

Canyonlands National Park, Amerika

Marrakesh, Marokko

Borobudur op Java, Indonesië

Krater in Yellowstone National Park, Amerika

Snorkelen op Bali, Indonesië

Skyline New York, Amerika

Bizon langs de weg, Amerika

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Lisanne Sterk naar:

info@tenzingtravel.nl