Nicole Steenman

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Canada, Costa Rica, Dubai, Ierland, IJsland, Indonesië, Maleisië, Mexico, Thailand, Vietnam, Zweden

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Reisspecialist Nicole in Valladolid

Salsa dansen in Mexico

In Mexico kwamen wij in het plaatsje Valladolid een heel leuk restaurant tegen, waar we de meeste dagen dat we daar waren hebben gegeten. We werden altijd hartelijk ontvangen door de eigenaar Gherman (die 20 jaar in Nederland had gewoond) en hadden onze vaste ober Luis, waar we een band mee opbouwden. Op onze laatste avond in Valladolid organiseerden zij een salsa-avond met live muziek. We keken een tijdje naar alle locals die aan het dansen waren en uiteindelijk vroegen ze ons of wij het wilden leren. Ik was eerst afwachtend, maar heb daarna een poging gewaagd. Wat was het leuk! Natuurlijk hebben we ook nog even foto’s gemaakt samen met Luis en Gherman.

Cocktails drinken in Singapore

Marina Bay Sands is het meest bekende hotel van Singapore, vanuit de infinity pool heb je namelijk een fantastisch uitzicht over de stad. In de rooftopbar van het hotel had ik samen met een aantal vrienden afgesproken en met een cocktail in de hand genoten we van de zonsondergang en het uitzicht op de skyline van Singapore. Een magisch moment!

Cocktails drinken in het Marina Bay Sands, Singapore
Gibbon Experience in Laos

The Gibbon Experience in Laos

Ik heb al veel in Azië gezien en gedaan. Een van de állerleukste dingen was The Gibbon Experience. Dit is een meerdaagse trek door de jungle in het noorden van Laos. Tijdens deze trek slaap je in een boomhut die diep in de jungle verscholen ligt. Het bijzondere hieraan is dat je deze enkel kan bereiken via meerdere ziplines. Ik voelde me letterlijk een aapje die tussen de bomen slingerde. De eerste ochtend werd ik gewekt door dierengeluiden en kreten van gibbons. Er was ons vooraf verteld dat de kans klein was dat we gibbons zouden zien ‘swingen’, maar we hadden geluk! Onze boomhut stond precies naast een boom waarin een gibbon-familie leefde.

Mijn bucketlist

Japan

Ik ben een Azië-liefhebber en Japan staat bovenaan mijn bucketlist! Dit land heeft het volgens mij allemaal. Traditionele tempels, hypermoderne wereldsteden en mooie natuur. Daarnaast ben ik gek op sushi en waar kan je nou betere sushi proeven dan in Japan?

1

Zuid-Afrika

Het continent Afrika is voor mij nog vrij onbekend. Het lijkt mij fantastisch om een keer op safari te gaan en het Krugerpark lijkt mij de beste plek voor een eerste kennismaking. Daarnaast lijkt Kaapstad mij een bijzondere stad en zeg ik geen nee tegen wijntjes drinken in Stellenbosch.

2

Nieuw-Zeeland

Een camperreis door Nieuw-Zeeland, daar droom ik al jaren van. De natuur is zo gevarieerd en het totale gevoel van vrijheid dat je ervaart wanneer je met een camper reist spreekt mij heel erg aan. Hopelijk kan ik deze reis ergens in mijn leven van mijn bucketlist afstrepen.

3

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Nicole bij Angkor Wat

Bij Angkor Wat in Cambodja

Reisspecialist Nicole bij Nusa Penida

Nusa Penida, Indonesië

Street art in Penang

Street art in Penang, Maleisië

Reisspecialist Nicole bij Chichén Itzá

Chichén Itzá, Mexico

Zwemmen met schildpadden

Zwemmen met schildpadden

Reisspecialist Nicole in IJsland

IJsland

Reisspecialist Nicole in Bangkok

In Bangkok, Thailand

Sneeuwscootertocht in IJsland

Sneeuwscootertocht in IJsland

Reisspecialist Nicole on Top of the Rock in New York City

Top of the Rock, New York City

Reisspecialist Nicole in Indonesië

Op een eiland tussen Flores en Lombok

Koh Lanta

Koh Lanta, Thailand

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Nicole Steenman naar:

info@tenzingtravel.nl