• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Een verre reis met Tenzing Travel en KLM

Als startpunt van uw verre reis werken wij al jarenlang samen met onze partner KLM. Door hun brede netwerk van vliegverbindingen kunt u met KLM en haar partners Air France, Delta Airlines, Alitalia en KLM contractpartners de hele wereld over vliegen. Kies daarom KLM als start voor uw rondreis.

Bestemmingen

KLM, met haar partners Air France, Delta Airlines en Alitalia vliegen naar 617 bestemmingen wereldwijd. Start uw verre reis hier en vlieg naar:

Dat smaakt (h)eerlijk!

De lunch bij KLM is vernieuwd met biologische desembroodjes waarin Rondeeleieren zijn verwerkt die het 3 sterren Beter Leven Kenmerk dragen. De broodjes zijn belegd met NH Kaas: ambachtelijk gemaakte kaas van Noord-Hollandse koeien.

iPads en WiFi

Pursers en piloten zijn tegenwoordig uitgerust met iPads. Zo hebben zij de laatste (vlucht-)informatie snel bij de hand en kunnen ze u goed informeren over het vervolg van uw reis indien u een tussenlanding maakt.
Op enkele KLM en Air France toestellen is er WiFi aan boord (tegen betaling). Zodra het vliegtuig 6 kilometer hoogte heeft bereikt, kunt u direct online.

Klasses aan boord

Economy ClassU vliegt comfortabel door onder meer de stoelen met verstelbare hoofdsteunen, een ingebouwd entertainmentsysteem en de vertrouwde service van KLM.

Economy Comfort ClassIn de Economy Comfort Class heeft u meer beenruimte (84 cm.) en kunt u desgewenst werken aan boord dankzij de stroomvoorziening in de armleuning. Ook kan de rugleuning tot twee keer meer naar achteren.

World Business ClassDe World Business Class is de perfecte combinatie van comfort en persoonlijke ruimte. U geniet er onder meer van de volgende sublieme services: maaltijden bereid door Nederlandse topchefs, full-flat stoelen, voorzien van privacy schermen, met een lengte van 207 cm. Deze klasse is beschikbaar op geselecteerde toestellen/routes.
Verre Reizen Nieuwsbrief?

Aanmelden nieuwsbrief

Mevr.     Dhr.


  *
Volg Tenzing Travel ...en blijf op de hoogte van onze reizen, acties en andere leuke weetjes.