• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Ubud

Ubud is het groene, artistieke hart van Bali en is omringd door fotogenieke rijstvelden en -terrassen. Een verblijf in Ubud is een absolute must, want het heeft leuke winkeltjes, heerlijke restaurants, maar het biedt ook veel excursiemogelijkheden. Loop ook eens af en toe een zijstraat in en kom vanuit de drukte in een oase van rust terecht. Wij ontdekten op deze manier een hindoetempel midden in de bossen. Heel bijzonder!
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Ubud compleet te maken.

Fietstocht in de omgeving van Mount Batur

U wordt in de ochtend bij uw hotel in Zuid-Bali of Ubud opgehaald en na een heerlijk kopje thee in Batur start de fietsexcursie vanaf de top van de Batur-vulkaan. Terwijl u naar beneden fietst geniet u onderweg van prachtige uitzichten over de omgeving. Onderweg worden er voldoende stops ingelast, zoals een stop bij een Hindoe-tempel. Voordat u terugkeert naar uw hotel staat u eerst nog een lunch te wachten in Ubud.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Ubud

Ubud staat bekend als de artistieke stad van Bali, met vele kunstnijverheidswinkels en galerieën. Na het winkelen kunt u heerlijk dineren in de goede restaurants. Maar de omgeving is ook prachtig, met intens groene jungles en weelderige sawa’s.


Hotels Ubud

Wij bieden diverse hotels aan in Ubud, van eenvoudige middenklasse accommodaties tot luxe resorts midden in de natuur, zoals het Alila Ubud.


Bezienswaardigheden Ubud

Monkey Forest

Een prachtig stukje overgebleven natuur waar apen nog in hun vrije habitat kunnen leven. U kunt ze wel stiekem een banaantje voeren, daarvoor kijken de monniken wel even de andere kant op. De monniken bidden hier dagelijks tot de God der Apen.

Campuhan Ridge Walk

Het startpunt van de Campuhan Ridge Walk is gelegen in het centrum van Ubud. De wandeling is eenvoudig en het wandelpad is verhard, met aan beide kanten van de kam ontzettend veel groen. Omdat de kam hoog is gelegen, is het uitzicht prachtig en het is dan ook zeker de moeite om de wandeling van andrhalve kilometer te maken. Aan het eind is een klein restaurantje, waar verse kokosnoten verkocht worden.

Laughing Buddha Bar

Een echte lokale jazztent waar u kunt genieten van eten en drinken en van lokale jazzmuzikanten die goede muziek ten gehore brengen.

Kunstmarktjes

Door heel Ubud zijn diverse lokale kunstmarktjes waar u de lokale kunstnijverheid kunt bewonderen.

Winkelen

Er zijn een aantal straatjes in Ubud waar u lekker kunt slenteren en kunt struinen langs diverse winkeltjes, zoals Jalan Hanoman en Jalan Sugriwa.

Eten en drinken

Er is één absolute aanrader waar u heerlijk kunt eten en kunt luchen met biologisch eten van een internationaal menu met een Balinees tintje: Patisserie Kué, aan Jalan Raya Ubud. Mocht u juist een afwisseling wensen op de Indonesische keuken, ga dan eten bij La Pacha Mama, een Mexicaans restaurant.

Kintamani

Iets noordelijker van Ubud ligt het plaatsje Kintamani. Dit is een vulkanisch gebied met een prachtig kratermeer dat ruim 100 jaar geleden is ontstaan. U kunt hier de opgedroogde lavastromen nog altijd zien.Reisblog Indonesië

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Indonesië met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me