Suus Dekkker

Reisspecialist

Bezocht:

Amerika, Australië, Chili, China, Cuba, Dubai, Ierland, Indonesië, Malediven, Maleisië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Ningaloo Reef

Oneindige leegtes in West-Australië

De oneindige leegtes in West-Australië hebben echt indruk op mij gemaakt. Ik vond de afwisseling tussen lege woestijnen, de mooiste natuurparken, watervallen en prachtige wandelpaden echt een cadeautje. Ik kan niet kiezen tussen alle hoogtepunten van deze reis. De walvishaaien voor de kust bij Exmouth, het waanzinnig mooie Karijini National Park (een absolute must!), de Gibb River Road (een van de mooiste off road wegen van Australië) en het kleurrijke en levendige koraal van Ningaloo Reef; ze waren allemaal onvergetelijk!

Slapen in de jungle van Thailand

Een waanzinnige ervaring; dat was het slapen in een luxe tent in de jungle van Khao Sok in Thailand. Ik heb er olifanten en apen gezien, ik ben met een kano de rivier op gegaan en ik heb een geweldige junglewandeling gemaakt. Het eten was er heerlijk en de mensen zo lief!

Elephant Hills, Khao Sok National Park
Reisspecialist Suus op safari in Zuid-Afrika

Wijntjes en wild in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika heb ik twee favoriete reismomenten. De eerste is de picknick bij bij het wijnhuis Boschendal. Terwijl we genoten van de heerlijke streekproducten en de geweldige wijnen, keken we uit op de eindeloze wijngaarden én het prachtige gebergte dat deze wijnregio zo kenmerkt. Mijn tweede favoriete moment is de ‘sundowner’ die je aan het eind van je middagsafari altijd krijgt. De ranger stopte op een mooie plek, met zicht op het wild en samen toastten we met een wijntje op de geweldige safari die we net hadden gehad, terwijl de zon langzaam onderging.

Mijn bucketlist

Japan

Ik heb bijna heel Azië al gezien, maar Japan nog niet en dit is een grote wens. Het lijkt me een totaal andere wereld dan de rest van Azië en de afwisseling van eeuwenoude gebruiken en de meest moderne technieken lijkt me heel fascinerend.

1

Fins Lapland

Dit is echt een droombestemming. Het lijkt me fantastisch om hier een week lang in een winterwonderland door te brengen. Ik wil op huskysafari, een sneeuwscooterrit maken en elke avond – na een dag buiten in de kou – heerlijk opwarmen voor mijn open haard. En mijn ultieme wens? Dat is het noorderlicht spotten!

2

Costa Rica

Ik heb de dicht begroeide jungle van Borneo en Sumatra al mogen ontdekken en daarom lijkt het mij zo leuk om een soortgelijk natuurgebied, maar dan met Caribische vibes, te bezoeken. Het regenwoud, met de fantastische flora en fauna lijkt me prachtig, maar het feit dat een Caribisch deuntje en een mooi surfstrand ook in dezelfde reis passen is voor mij een Perfect Match!

3

Mijn fotoalbum

Reisspecialist Suus in de Drakensbergen

Prachtige wandeling in de Drakensbergen, Zuid-Afrika

Reisspecialist Suus rijdt de Gibb River Road

Rijden in een 4WD over de Gibb River Road (West-Australië)

Gezinsreizenexpert Suus bij Elephant Hills

Met mijn zoontje Valentijn in Thailand

Reisspecialist Suus bij de Cliffs of Moher

De Cliffs of Moher in Ierland

Reisspecialist Suus bij het Amber Fort in Jaipur, India

Het prachtige Amber Fort in Jaipur, India

Reisspecialist Suus in Karijini National Park

Karijini National Park, Australië

Reisspecialist Suus in Nieuw-Zeeland

Even moed verzamelen voor een parachutesprong bij Queenstown, Nieuw-Zeeland

Mijn reisblogartikelen

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een e-mail t.a.v. Suus Dekkker naar:

info@tenzingtravel.nl