• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Kennismaking inheemse cultuur
 • Beklimming Poti hill
 • Enerverende korjaal tochten
 • Bezoek Mabuka watervallen
 • Leerzame jungle tochten
 • Kennismaking Marroncultuut
 • Avontuurlijke jungle walks

Combinatie Palumeu & Awarradam

8-dagen individuele reis

Wenst u naast de inheemse cultuur ook kennis te maken met de geheel andere cultuur van de afstammelingen van de Marrons? Kies dan voor de combinatietour waarbij u na de 5-daagse tour in Palumeu direct doorvliegt naar de Awarradam om daar deel te nemen aan de ... lees verder »


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Awarradam wateren
 • Overnachten in de jungle van Awarradam
 • Awarradam boottocht
 • Per vliegtuig naar de jungle!
 • Awarradam
Awarradam wateren Overnachten in de jungle van Awarradam Awarradam boottocht Per vliegtuig naar de jungle! AwarradamImpressies

Awarradam wateren
Overnachten in de jungle van Awarradam
Awarradam boottocht
Per vliegtuig naar de jungle!
Awarradam


Reisinformatie


Wenst u naast de inheemse cultuur ook kennis te maken met de geheel andere cultuur van de afstammelingen van de Marrons? Kies dan voor de combinatietour waarbij u na de 5-daagse tour in Palumeu direct doorvliegt naar de Awarradam om daar deel te nemen aan de 4-daagse tour.Dag tot dag

Paramaribo › Palumeu

Aankomst in Palumeu. In de namiddag bezoekt u het dorp Palumeu waar u kennismaakt met de huidige leefwijze van de alleroudste bewoners van het Amazone woud (L,D).

Palumeu

Na het ontbijt gaat de Poti Hill, een granieten heuvel, beklimmen. Na de nodige inspanning wordt u op de top beloond met een mooi uitzicht over de rivier en boomtoppen. In de namiddag is er kans om pijl en boog te leren schieten (O,L,D).

Palumeu

Vandaag gaat u naar de Mabuka watervallen. U kunt hier zwemmen in de rivier of een natuurlijke massage nemen in de waterval. Bij goed weer wordt u in de avonduren meegenomen voor een tocht over de rivier, om te genieten van de nachtelijke oerwoudgeluiden (O,L,D).

Palumeu

In de ochtend vertrekt u voor een jungletocht waar u nog meer kunt genieten van de flora en fauna. In de middag kunt u gaan peddelen, zwemmen in de rivier of gewoon lekker genieten in een hangmat.

Palumeu › Awarradam

In de ochtend maakt u nog een uitgebreide dorpswandeling voordat u verder reist naar Awarradam. Na aankomst in Awarradam gaat u van een heerlijke lunch genieten. In de middag kunt u het oord gaan verkennen en heerlijk verpozen in de stroomversnelling (sula). Of brengt u liever een bezoek aan de ‘Böö Kamia’ Jungle Spa voor een heerlijke ontspanningsmassage, bodyscrub of gezichtsbehandeling (O,L,D)?

Awarradam

Vandaag maakt u een leerzame en avontuurlijke ‘jungle walk’. Terwijl u geniet en uw ogen uitkijkt in het ongerepte tropische regenwoud geeft de gids u uitleg over bomen en planten en hoe u dieren aan hun geluiden en sporen kunt herkennen. Na de lunch bezoekt u de stroomversnelling Peti. U kunt er zwemmen, peddelen in een korjaal en vanuit een hangmat genieten van het prachtige uitzicht. 's Avonds krijgt u meer informatie over enkele boeiende aspecten van de lokale cultuur (O,L,D).

Awarradam

Na het ontbijt vaart u stroomopwaarts waar u kunt genieten van de junglegeluiden en fauna. Na de lunch brengt u een bezoek aan de lokale gemeenschap. U maakt een uitgebreide wandeling langs verschillende dorpen en krijgt een goede indruk van het dagelijks leven in een marrondorp. Na het avondeten in Kajana wordt u getrakteerd op een authentieke culturele avond vol zang en dans. Onder een tropische sterrenhemel wordt u door de bootslieden teruggebracht naar Awarradam waarbij u versteld zult staan van hun vaarkunsten (O,L,D).

Awarradam › Paramaribo

In de vroege ochtend kunt u nog eens peddelen in een korjaal, zwemmen of gewoon in alle rust genieten van de geluiden van het oerwoud. Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen en keert u terug naar Paramaribo (O,L).Verdere info

Reisleiding

Nederlandssprekende gids.
Tijdens de tour wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Beleef meer

Bij deze tour, waar u verblijft in een schitterend gelegen lodge met prachtig uitzicht op de stroomversnelling, maakt u op een rustig tempo kennis met de marroncultuur. Ook aan uitstapjes, waarbij het fraaie Surinaamse regenwoud centraal staat, wordt veelvuldig aandacht besteed. Dit maakt Awarradam tot een zeer interessante locatie voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers.

Deelnemers

Minimaal 4 personen.
Tijdens de tour wordt u begeleid door lokale gidsen. Er kunnen meerdere deelnemers zijn tijdens de tour.

Vertrekdata

Maandag en vrijdag
De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving.

Vervoer

Vanaf vliegveld Zorg en Hoop (Paramaribo) in circa 75 minuten naar de landingsstrook van Palumeu. Naar Awaraddam per vliegtuig vanuit Palumeu naar Kajana, daarna in 20 minuten per korjaal. Terug naar Paramaribo per vliegtuig in circa 50 minuten.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me