• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Lakutaia Lodge

4-daags natuurarrangement

Lakutaia is het meest zuidelijke hotel van Zuid-Amerika, op het Chileense eiland Navarino. Dat eiland ligt ten zuiden van Vuurland, tegenover Ushuaia. Midden in de ruige natuur, aan het Beagle-kanaal en een vliegstrip naast de deur. Strak design en comfortabe... lees verder »

Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Panorama op Puerto Williams vanaf het Beaglekanaal
 • Beaglekanaal
 • Chileense fjorden, inheemse zuidbeuken
 • Albatros Monument op Kaap Hoorn
Panorama op Puerto Williams vanaf het Beaglekanaal Beaglekanaal Chileense fjorden, inheemse zuidbeuken Albatros Monument op Kaap HoornImpressies

Panorama op Puerto Williams vanaf het Beaglekanaal

Beaglekanaal
Chileense fjorden, inheemse zuidbeuken
Albatros Monument op Kaap Hoorn


Reisinformatie

Lakutaia is het meest zuidelijke hotel van Zuid-Amerika, op het Chileense eiland Navarino. Dat eiland ligt ten zuiden van Vuurland, tegenover Ushuaia. Midden in de ruige natuur, aan het Beagle-kanaal en een vliegstrip naast de deur. Strak design en comfortabel. Overdag in de ruige natuur.
Reisnaam:
Lakutaia Lodge
Reistype:
4-daags natuurarrangement
Kenmerken:
Individueel divers vervoer Natuur
Reiscode:
FD4213
Prijsinfo:
v.a. € 2208,- Prijs p.p.
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Inbegrepen

• Drie overnachtingen op basis van volpension inclusief wijnen

• Vlucht van Punta Arenas naar Puerto Williams en/of v.v.

• Transfer van Ushuaia naar Puerto Williams en/of v.v.

• Excursies volgens beschrijving

• Engelssprekende lokale gidsen

Niet inbegrepen

• Havengeld Ushuaia indien u op heen- en/of terugreis via Ushuaia reist

• Persoonlijke uitgaven zoals fooien, laundry, telefoonkosten, overige alcoholische drankjes, enz.

Accommodatie

Hotel Lakutaia Lodge ligt zo'n kilometer buiten het dorp, midden in de natuur met uitzicht op het Beaglekanaal. Aangename lounge met haardvuur, een restaurant met uitzicht en confortabele kamers met privéfaciliteiten.

Maaltijden

Maaltijden volgens beschrijving: O=ontbijt, L = lunch, D = diner.

Bijzonderheden

Het hotel is gesloten van mei t/m augustus (winter).
• Transfer uit/naar Ushuaia is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag. Vanuit Ushuaia wordt u eerst in zo'n 25 minuten naar de overkant van het Beaglekanaal gevaren, naar het dorp Puerto Navarino. Daarna verder over de weg in circa anderhalf uur naar het hotel Puerto Williams.
• De vlucht vanuit Punta Arenas duurt 5 kwartier. Dagelijks maar niet op zondag.


Punta Arenas/Ushuaia → Puerto Williams, Navarino

De heenreis naar Puerto Williams kan op twee manieren. Met een vlucht vanuit Punta Arenas of met de boot vanuit Ushuaia. De vlucht van Punta Arenas naar het eiland Navarino is natuurlijk op zich al spectaculair met de geweldige uitzichten op de bergen van de Cordillera Darwin en de talloze fjorden en baaien. En als u vanuit Ushuaia (Argentinië) vertrekt, krijgt u meteen een eerste indruk van het Beaglekanaal. Op Navarino volgt dan nog een korte rit door de bossen naar Puerto Williams. Op het vliegveld aldaar komen beide transfers samen voor de spectaculaire vlucht naar Kaap Hoorn. Het is weliswaar maar een klein eilandje maar het panorama vanuit de lucht is indrukwekkend: het grote Albatros Monument, de vuurtoren, de steile kliffen. Ook tijdens de terugvlucht naar Puerto Williams blijft het landschap van Navarino fascinerend, met beneden onder anderen Nassaubaai en de bergen. Na landing volgt de transfer naar Lakutaia Lodge: incheck, apéritief en lunch. In de middag een bezoek aan het Etno-botanisch Park Omora, een educatieproject t.b.v. een beter begrip tussen de habitat en de leefwijze van de lokale indianengemeenschap. Drie overnachtingen. L,D.

Rondom Navarino

De hele dag op stap met de boot voor verkenningen in de baaien rond Navarino. In de ochtend zijn we in de Wulaiabaai, met prachtige groene heuvels rondom. De plek is historisch: hier ontmoette Darwin de oorspronkelijke bewoners in het Vuurlandgebied, de "Fueguinos". Verder varend komen we in de Straat van Murray waar we aan land gaan voor een wandeling naar de Mirador Wulaia. Eenmaal terug in de boot is het tijd voor de lunch. In de middag doen we al varend richting Puerto Williams talloze eilandjes aan met kolonies zeerobben, zeeleeuwen en vogelkolonies. Met een beetje geluk worden we in het water begeleid door dolfijnen en pinguïns. O,L,D

Navarino excursies

U kunt voor vandaag kiezen uit verscheidene excursies. Er zijn drie halvedag excursies: mountain biken, een soft trekking en paardrijden. Daarnaast is er een full day trekking. En als u liever bij het hotel blijft: er zijn wandelmogelijkheden in de directe omgeving van het hotel, u kunt fietsen of een balletje slaan op de mini-golfbaan. Ons voorstel: actief en toch relaxed: een halvedag excursie in combinatie met een vrije middag. O,L,D

Naar Punta Arenas/Ushuaia

Na het ontbijt een kennismaking met het dorp; het leven van de bewoners in deze meest afgelegen dorp van de wereld en een bezoek aan het museumpje waar verteld wordt over de indianen ten tijde van de eerste kolonisten en Darwin. Daarna transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Punta Arenas of naar de pier voor de shuttleboot naar Ushuaia. O.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Inbegrepen

• Drie overnachtingen op basis van volpension inclusief wijnen

• Vlucht van Punta Arenas naar Puerto Williams en/of v.v.

• Transfer van Ushuaia naar Puerto Williams en/of v.v.

• Excursies volgens beschrijving

• Engelssprekende lokale gidsen

Niet inbegrepen

• Havengeld Ushuaia indien u op heen- en/of terugreis via Ushuaia reist

• Persoonlijke uitgaven zoals fooien, laundry, telefoonkosten, overige alcoholische drankjes, enz.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
Kom naar onze Camperdag op 2 september 2017