• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Colchagua wijngaarden

3-daagse autoreis

De Colchaguavallei ligt op zo’n 150 km ten zuiden van Santiago en wordt beschouwd als de beste wijnstreek van Chili. Tijdens deze korte autoreis verblijft u naar keuze op een landgoed of in een landelijk hotel. Het aantal wijnhuizen is legio, de meeste lat... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Hacienda Los Lingues
 • Wijngaarden in de Colchagua vallei
Hacienda Los Lingues Wijngaarden in de Colchagua valleiImpressies

Hacienda Los Lingues

Wijngaarden in de Colchagua vallei


Reisinformatie


De Colchaguavallei ligt op zo’n 150 km ten zuiden van Santiago en wordt beschouwd als de beste wijnstreek van Chili. Tijdens deze korte autoreis verblijft u naar keuze op een landgoed of in een landelijk hotel. Het aantal wijnhuizen is legio, de meeste laten graag hun fijne wijnen proeven.
Dag tot dag

Santiago → Colchagua

U neemt de auto in ontvangst op het vliegveld en koerst over de snelweg zuidwaarts. Ons eerste logeeradres heeft zelfs een eigen richtingbord aan de snelweg, het is Hacienda Los Lingues (circa 125 km).  Als u gereserveerd heeft voor Hotel la Sara rijdt u door naar de omgeving van stad Santa Cruz. Twee overnachtingen.

Colchagua

Bodega bezoek. Ga vooral ook naar de stad Santa Cruz, voor de gezelligheid, het wijnmuseum en de vele bodega’s (O).

Colchagua → Santiago

U rijdt terug naar Santiago en levert de auto in op het vliegveld of op het verhuurkantoor of bij het hotel (O).Hacienda Los Lingues is een prachtig landhuis uit de koloniale tijd en heeft niet alleen de architectuur en charme uit die tijd behouden maar ook het interieur is in tact met antiek meubilair en prachtige voorwerpen van hoog vakmanschap en vaak ook van historische waarde: er hebben beroemde kunstenaars gewerkt en sommige voorwerpen zijn nauw verbonden met de geschiedenis van het huis en daarmee met de geschiedenis van het land. U dineert  met het origineel tafelzilver en kristal. Met mooi weer ontbijt of luncht u in de tuin. Old world charm!

Hotel La Sara ligt midden in de Colchaguavallei, zo'n 10 kilometer voor de stad Santa Cruz. Het is een klein boutique hotel (met slechts 4 gastenkamers) maar de gasten beschikken over veel verblijfsruimte, met tuinen, zwembad en mooie huiskamers.

Hotel Santa Cruz Plaza 4* ligt midden in het centrum van de wijnstad Santa Cruz. In het hotel bevindt zich ook een museum met collecties van de hoteleigenaar, van prachtige oldtimers tot en met vele gebruiksvoorwerpen uit de wijnmakerij.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Huurauto naar keuze:

Cat. C, 4-deurs, handgeschakeld, bijv. Toyota Yaris

Cat. E, 4-deurs, automaat, bijv. Toyota New CorrollaTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me