• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

San Agustín & Tierradentro

6-daagse individuele reis

Een korte rondreis in het zuiden van het land, die helemaal in het teken staat van de archeologische complexen in San Agustín en omgeving. Er zijn graven, die aan onze hunebedden doen denken, maar dan wel met enorme grote stenen beelden voor de ingang en e... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Een korte rondreis in het zuiden van het land, die helemaal in het teken staat van de archeologische complexen in San Agustín en omgeving. Er zijn graven, die aan onze hunebedden doen denken, maar dan wel met enorme grote stenen beelden voor de ingang en er zijn graven, uitgehouwen als gaten in de grond. De grafcomplezen liggen in een heerlijke groene tropische omgeving en onderweg komt u door prachtige rivierdalen en gezellige plaatsjes.
Dag tot dag

Heenreis San Agustín

Na aankomst van de vlucht in Neiva of Pitalito volgt de transfer naar San Agustín. Drie overnachtingen (D).

San Agustín

Bezoek aan het Archeologisch Park. Mooie wandeling langs de vele opengelegde graven met grote stenen beelden als poortwachters bij het graf. De graven lijken op hunebedden. ’s Middags uitje naar een gorge van de Magdalena (O,L,D).

San Agustín

Excursie naar San José de Isnos met nog mooiere graven op het terrein van Alto de los Idolos en Alto de Piedras. (O,L,D).

San Agustín › Tierradentro

Transferdag naar Tierradentro. U bent bijna de gehele dag onderweg, temidden mooi heuvelland met vruchtbare akkers vol koffie, papaya's, vruchtbomen en mais (O,L,D).

Tierradentro › Popayán

Bezoek aan de grafkelders in de rotsbodem van Tierradentro. Je daalt erin af op steile uitgehouwen traptreden. In de middag volgt dan de lange rit (5 uur) naar het koloniale Popayan voor overnachting. Het is landschappelijk een mooie rit maar ook vermoeiend omdat de weg in niet al te beste conditie is (O,L,D).

Popayán

In de ochtend een citytour en aansluitend een transfer vliegveld. Of u reist verder naar Cali of naar de Koffiestreek (O).Verdere info

Reisleiding

Tijdens de gehele reis begeleiding van een Engelssprekende gids (geen chauffeurfunctie)

Beleef meer

In deze reis ligt het accent op de archeologie maar het mooie groene heuvelland is een essentiëel onderdeel van de reisbeleving. En op de laatste dag is er ook nog de koloniale wereld van het stadje Popayan.
U verblijft in eenvoudige hotels van wisselend karakter (alle met privéfaciliteiten).

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Maaltijden conform beschrijving. O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner

Vervoer

Personenwagen of minibusje, afhankelijk van het aantal personenTenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me