• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Nationale Park Cotopaxi
 • Fantastische panorama’s
 • Wandelen, paardrijden, mountainbiken
 • Superleuk voor gezinnen met kinderen
Tenzing Travel Adventure

Tussen Bergen en Vulkanen

4-daags actief arrangement

Hacienda El Porvenir is een boerderij, die waanzinnig mooi gelegen is op 4000 meter, aan de voet van de Cotopaxi vulkaan. Actief actief overdag, ’s avonds dicht bij het haardvuur, terwijl het buiten koud wordt.Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Hacienda El Porvenir is een boerderij, die waanzinnig mooi gelegen is op 4000 meter, aan de voet van de Cotopaxi vulkaan. Actief actief overdag, ’s avonds dicht bij het haardvuur, terwijl het buiten koud wordt.
Dag tot dag

Quito → Cotopaxi → Hacienda El Porvenir

U wordt opgehaald van uw hotel in Quito. Na een uur rijden over de Avenue der Vulkanen arriveert u in Machachi, waar het een gezellige drukte op de markt is. We doen inkopen en rijden verder naar ons verblijf. Na de lunch op de boerderij kennismaking met het leven op de boerderij en kookcursus met onze ingekochte groenten en traditionele keukenspullen (L,D)

Hacienda El Porvenir

Na het ontbijt wordt u warm aangekleed met poncho’s en caps voor een paardrijtocht in de (nog) hoger gelegen graslanden van de boerderij, op de flanken van de de Rumiñahui vulkaan. Rondom fantastische panorama’s over de valleien en de vulkaantoppen! Geschikt voor iedereen. ’s Middags blijft u bij de boerderij voor een avontuurlijk zip line system en high rope course. Super spannend, voor kinderen van 6 jaar en ouder. Na het diner sterrenkijken op de uitzichttoren (O,L,D).

Hacienda El Porvenir

Dagtocht naar het nationale park Cotopaxi. De auto rijdt tot circa 4600 meter vanwaar we wandelen naar de berghut op 4800 meter hoogte. Indrukwekkende berglandschappen! Daarna is er een mooie wandeling rond het Limpiopungomeer. Uitleg over de flora en fauna (O,L,D).

Hacienda El Porvenir → Quito

Na het ontbijt begin van de terugreis naar Quito. Als er in Puji of in Saquisili marktdag is (woensdag, donderdag en zondag), dan bezoekt u een van deze dorpen. U luncht op een beroemde rozenkwekerij waar u rondgeleid wordt in de kassen en dan vervolgtransfer naar Quito (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

De boerderij ligt boven de 4000 meter. Iedereen - jong en oud - moet wennen aan de ijle lucht en het helpt als u al een paar dagen elders in de hooglanden hebt vertoeft, bijvoorbeeld in Quito. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.

Reisleiding

De transfers tussen Quito en de hacienda en v.v. zijn tegelijktertijd ook excursies en worden begeleid door een Engelssprekende gids.  Tijdens de activiteiten op de boerderij wordt u begeleid door de gidsen van de boerderij.
Tijdens dit arrangement verblijft u in Hacienda El Porvenir, een boerderij die zich is gaan toeleggen op het ecotoerisme. Eenvoudige, sfeervolle kamers met privé-faciliteiten. De boer en boerin spreken Engels

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner). De lunches onderweg zijn lunchpakketjes, picknicksnacks Andes-stijl.

Vervoer

Privévervoer op dag 1 en dag 4. Excursies samen met de andere gasten.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me