• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Tulum

Eén van de meest fotogenieke plaatsen van Mexico is Tulum. Bijzonder aan het Maya-tempelcomplex in Tulum is dat hier het enige Maya-fort gevestigd is dat aan zee werd gebouwd. Het is prachtig gelegen op een klip boven het witte zandstrand en de blauwe zee.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Tulum

Eén van de meest fotogenieke plaatsen van Mexico is Tulum. Bijzonder aan het Maya-tempelcomplex in Tulum is dat hier het enige Maya-fort gevestigd is dat aan zee werd gebouwd.  Het is prachtig gelegen op een klip boven het witte zandstrand en de blauwe zee. De stranden hier zijn opvallend rustig, dus het maken van een wandeling hier is heerlijk. De eeuwenoude ruïnes zijn dan ook zeker een bezoekje waard. Op het strand van Tulum, dat bestaat uit parelwit strand, zijn er vele leuke strandbarretjes aanwezig. Hier hangt een gezellige, hippie-achtige sfeer.


El Castillo

In het kasteel, ‘El Castillo’ staken de Maya’s een vuur aan, en het licht van dit vuur scheen door twee openingen in de muur aan de zeezijde. Het doel hiervan was om zeelui veilig tussen de vele rotsen door te loodsen. Wij raden u aan om Tulum zo vroeg mogelijk te bezoeken in verband met de drukte en de brandende zon voor te blijven.


Duiken

Als u graag op duikvakantie gaat, dan is de grot ‘Calaveras’ een aanrader. De onderwaterwereld is hier prachtig, en ook beginnende duikers en snorkelaars zullen hier hun ogen uitkijken.Reisblog Mexico

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Mexico met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me