• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

San Blas

De San Blas eilandengroep bestaat uit maar liefst 365 eilandjes. 40 daarvan vormen het leefgebied van de Kuna indianen, die al eeuwenlang op traditionele wijze leven. De vriendelijke en gastvrije Kuna indianen laten u graag kennismaken met hun cultuur en hun dagelijks leven.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie San Blas

De San Blas eilandengroep bestaat uit maar liefst 365 eilandjes. 40 daarvan vormen het leefgebied van de Kuna indianen, die al eeuwenlang op traditionele wijze leven. De vriendelijke en gastvrije Kuna indianen laten u graag kennismaken met hun cultuur en hun dagelijks leven.Op de andere, onbewoonde  eilanden beleeft u het echte Robinson Crusoe gevoel: helderblauw water, schitterende onderwaterwereld en heerlijk uitrusten in een hangmat. En het eten? Ook daar hoeft u zich zorgen om te maken, de vis komt dagelijks vers uit de zee!


Ontdek de ongerepte San Blas Eilanden

Wat dacht u van een uitstapje vanuit Panama City naar de bijzondere San Blasarchipel? Uw verblijf staat vooral in het teken van ontspanning...
Reisblog Panama

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Panama met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me