• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Ballestas-eilanden & Nazca-lijnen

4-daagse individuele reis

De Nazca-lijnen zijn fascinerend en vormen een van ’s werelds meest intrigerende archeologische raadsels. De Ballestas eilanden zijn onderdeel van het Nationale Reservaat Paracas, kleine maar desalniettemin spectaculaire eilanden met een bijzonder wildleve... lees verder »Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • El Candelabro, natuurreservaat Paracas
 • Nazca Lines, Peru
 • Nazca lijnen
 • Nazca lijnen
 • Nazca lijnen
El Candelabro, natuurreservaat Paracas Nazca Lines, Peru Nazca lijnen Nazca lijnen Nazca lijnenImpressies

El Candelabro, natuurreservaat Paracas
Nazca Lines, Peru
Nazca lijnen
Nazca lijnen
Nazca lijnen


Reisinformatie


De Nazca-lijnen zijn fascinerend en vormen een van ’s werelds meest intrigerende archeologische raadsels. De Ballestas eilanden zijn onderdeel van het Nationale Reservaat Paracas, kleine maar desalniettemin spectaculaire eilanden met een bijzonder wildleven.
Dag tot dag

Lima → Paracas

Transfer naar het busstation voor vertrek naar Paracas. Geniet van uw hotel aan zee of verken het kleine dorp en de haven. Overnachting.

Paracas → Nazca

Bootexcursie naar de Ballestas eilanden. Vanuit zee is goed te zien dat de gehele kust woestijn is. Op de eilanden leven naast honderden luidruchtige zeevogels ook zeeleeuwen en pinguïns. Hierna vertrekt u met privé-chauffeur naar Nazca. U rijdt langs Ica, omringd door zandduinen en wijngaarden, en Huacachina, een groene lagune met palmbomen.Twee overnachtingen (O).

Nazca

U maakt een ongeveer 30 minuten durende vlucht over de Nazcalijnen. Hierna bezoekt u met privégids de Aquaducten van Cantalloc en de Inca ruïnes van Paredones, waar de restanten van een oud Inca fort en ceremonieel centrum te zien zijn (O).

Nazca → Lima/Arequipa

Transfer naar het busstation voor vertrek per reguliere bus naar Lima (circa 7,5 uur) of Arequipa (circa 9 uur) (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Deelnemers van de excursievlucht over de Nazcalijnen kunnen misselijk worden door het bochtenvliegen.
 • Vluchttijden Nazcalijnen worden per dag bepaald, afhankelijk van het aantal deelnemers en van het weer (er wordt niet gevlogen bij mist, die vaak optreedt in de ochtenduren in juni-juli-augustus).

Reisleiding

• Engelssprekende gids tijdens de tranfers en excursies; met uitzondering van de excursies Ballestaseilanden en Nazcalijnenvlucht: de transfers ernaartoe zijn begeleid, de excursies zelf niet.

Deelnemers

Minimaal 1 persoon
De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Verblijf op basis van logies en ontbijt

Vervoer

Lima-Paracas en Nazca-Lima/Arequipa is per lijnbus. Transfers en excursies zijn op privé-basis. Boottocht Ballestas en vlucht Nazcalijnen is op groepsbasis.Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me