• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Nashville

Dat Nashville de Music City van Amerika is wordt duidelijk als u een bezoek brengt aan Studio B. Hier werden meer dan 35000 songs opgenomen van grote namen als Elvis Presley en Dolly Parton.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Nashville compleet te maken.

Grand Ole Opry

Ooit de plek waar in 1925 een simpele radio-uitzending begon, is nu uitgegroeid tot een van de grootste muziekpodia van Nashville voor live concerten van country legendes en nieuwe sterren. Iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag worden er live concerten gegeven. Beleef hier de country muziek op en top tijdens uw bezoek aan Nashville.

Indicatieprijs 58,- p.p. | Meer info >

Country Music Hall of Fame & RCA Studio B

De Country Music Hall of Fame is een eerbetoon aan de countrymuziek. Zie hier een grote verzameling aan muziekboeken, foto's, platen, video's instrumenten en kostuums van country legendes. Tevens is een bezoek aan de beroemde RCA Studio B inbegrepen, de studio waar de Nashville Sound is ontstaan. Een gids leidt u door deze historische studio waar legendes als Dolly Parton, The Everly Brothers en Elvis Presley vele van hun platen opnamen. Een must do voor iedere muziekliefhebber.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Nashville Old Town Trolley Tour

Rijd aan boord van een comfortabele trolley-bus door de hoofdstad van de countrymuziek en bezoek beroemde bezienswaardigheden in de stad in uw eigen tempo. Stap onder meer uit bij het Johnny Cash Museum, Ryman Auditorium, Belmont Mansion en Country Music Hall of Fame.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Nashville

Nashville, hoofdstad van de staat Tennessee, is de bakermat van de country & western muziek. Vele bezienswaardigheden in deze stad zijn hieraan gewijd, zoals de Country Music Hall of Fame en de Grande Ole Opry. Ooit begonnen in  als simpele radio-uitzending maar inmiddels uitgegroeid tot Nashville's grootste muziektempel voor live concerten. Voor vermaak en live-muziek bent u in deze stad aan het juiste adres. Aan Music Row zijn vele platenlabels, radiostations en opnamestudio's gewestigd, waaronder de historische RCA Studio B, de geboorteplaats van de Nashville Sound. En waar wereldsterren als Elvis Presley, Johnny Cash en Dolly Parton vele platen hebben opgenomen. Aan Broadway kan de muziekliefhebben zijn hart ophalen in de vele kroegen met live-muziek.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me