Rondreis Oost-Amerika

Wat een rondreis door Oost-Amerika zo bijzonder maakt? Drukke en gezellige wereldsteden, een flinke dosis geschiedenis en schitterende en opvallend rustige natuurgebieden.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef Oost-Amerika met Tenzing Travel

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Daarom een kwaliteitsreis naar Oost-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Woodstock, Vermont (New England)

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Miranda Schoone

Reisspecialist Amerika

Reisinformatie Oost-Amerika

  • Overzicht
  • Foto's

Een rondreis door het oosten van Amerika kent vele gezichten. U vindt er drukke, gezellige en trendy wereldsteden als New York, Boston, Washington en Philadelphia, maar ook de traditioneel levende Amish-bevolking en schitterende, opvallend rustige natuurgebieden.

Beste reistijd voor een rondreis Oost-Amerika

De beste reistijd voor  een rondreis door Oost-Amerika is met name de maanden mei tot oktober. In de wintermaanden kan het in deze noordelijke staten erg koud worden met temperaturen flink onder nul en (extreme) sneeuwval.

Indian Summer

Een typisch verschijnsel tijdens een rondreis door Oost-Amerika is de ‘Indian Summer’, zo rond de periode september/oktober. Een echte Indian Summer duurt minimaal drie dagen, maar het kan ook wel eens twee weken volhouden. De temperaturen lopen op tot rond de 20 graden overdag en ’s nachts blijft het minimaal boven het vriespunt. Behalve het heerlijke weer is de Indian Summer geliefd vanwege de spectaculaire herfstkleuren in het gehele gebied.

Regio’s Oost-Amerika

Noordoost-Amerika & New England

De noordoostelijke staten zijn de bakermat van de Verenigde Staten. Hier vestigden zich de eerste emigranten vanuit Europa. Veel van de geschiedenis is hier terug te vinden in steden als Washington D.C., Philadelphia en Boston. En onderweg ziet u schitterende natuurschoon, zoals in New England, bekend om Cape Cod en de prachtige herfstkleuren van de Indian Summer.
Lees meer over Noordoost-Amerika & New Engeland

The Midwest

U reist naar deze regio voor de stad Chicago, de Route 66 en de vijf grote meren op of nabij de grens met Canada (The Great Lakes): Lake Superior, Lake Huron, Lake Michigan, Lake Erie en Lake Ontario.
Lees meer over The Midwest

Reisfoto's Oost-Amerika

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.