Rondreis Oost-Amerika

Wat een rondreis door Oost-Amerika zo bijzonder maakt? Drukke en gezellige wereldsteden, een flinke dosis geschiedenis en schitterende en opvallend rustige natuurgebieden.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Oost-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Woodstock, Vermont (New England)

Onze highlights voor een rondreis door Oost-Amerika

Een rondreis door het oosten van Amerika kent vele gezichten. U vindt er drukke, gezellige en trendy wereldsteden als New York, Boston, Washington en Philadelphia, maar ook de traditioneel levende Amish-bevolking en schitterende, opvallend rustige natuurgebieden. Ontdek zelf de highights in Oost-Amerika die het beste bij u passen. En laat vooral onze reisspecialisten u begeleiden op een avontuurlijke rondreis door deze regio.

Rondreis Oost-Amerika op maat

U ziet het: Oost-Amerika heeft u veel variatie in de rondreizen te bieden met prachtige natuur en boeiende steden.
Hoe wij deze unieke rondreizen kunnen realiseren? Door heel goed naar uw wensen te luisteren en deze centraal te stellen. We denken daarbij met u mee en zijn eerlijk en transparant in de mogelijkheden. Geen zorgen, want we zullen altijd alternatieven bieden als iets niet mogelijk is.

Wilt u een onvergetelijke rondreis door Oost-Amerika maken? Laat u dan vooral ook nog inspireren door blogs over Amerika (waaronder Oost-Amerika), waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

In de spotlights

Sfeerimpressie rondreis Oost-Amerika

Vrijheidsbeeld in New York City

Vrijheidsbeeld in New York City

Cog Railway, White Mountains

Cog Railway, White Mountains

Portland, Maine

Portland, Maine

Beacon Hill, Boston

Beacon Hill, Boston

Walvissen voor de kust van Cape Cod

Walvissen voor de kust van Cape Cod

Reisinformatie Oost-Amerika

  • Over onze reizen
  • FAQ

Een unieke rondreis op maat door Oost-Amerika

Bij Tenzing Travel draait het allemaal om uw reiswensen. Met onze expertise stellen wij de perfecte rondreis door Oost-Amerika samen, waarbij we de volgende elementen altijd laten terugkomen.

Onvergetelijke ervaringen

Bij al onze Oost-Amerikaanse reizen is minstens één onvergetelijke ervaring inbegrepen. Want zeg nu zelf, een reis is pas compleet als u op spectaculaire wijze de omgeving heeft ontdekt. Tijdens uw rondreis door Oost-Amerika kunt u bijvoorbeeld denken aan de Niagarawatervallen, een fietstocht door Central Park of een helikoptervlucht boven Manhattan? Wij zorgen ervoor dat uw rondreis minstens één onvergetelijke activiteit bevat die u nooit meer zult vergeten. En is één unieke ervaring niet genoeg? Dan helpen onze reisspecialisten graag bij het vinden van de perfecte aanvullingen.

Bijzondere verblijven op toplocaties

Elke rondreis bevat bijzondere verblijven op toplocaties. Deze zijn vaak al een ervaring op zich. Zo kunt u overnachten in historische hotels in Boston, in charmante B&B’s op het platteland van Vermont of in hippe designhotels in New York City. Onze selectie van verblijven is zorgvuldig samengesteld en draagt bij aan een unieke reiservaring.

Overnachten in de buurt van iconische bezienswaardigheden

De iconische bezienswaardigheden van Oost-Amerika zijn adembenemend mooi en daarom een belangrijke reden voor veel reizigers om dit gebied te bezoeken. Om optimaal te kunnen genieten van deze hoogtepunten, zorgen wij ervoor dat u in de buurt van deze plekken verblijft. Zo kunt u in alle rust genieten van de overweldigende landschappen. Van de indrukwekkende skyline van New York tot de historische gebouwen van Washington D.C. – er zijn talloze bezienswaardigheden die u versteld zullen doen staan.

Comfortabele huurauto (all-inclusive)

Een comfortabele huurauto is essentieel voor een geslaagde rondreis door Oost-Amerika. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk de auto is, zorgen wij dat uw huurauto all-inclusive voor u klaarstaat. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u tijdens uw gehele rondreis door Oost-Amerika zorgeloos én veilig de weg op.

Ideaal reistempo voor optimale ervaring

Het ideale reistempo is belangrijk voor een optimale reiservaring. We houden daarom rekening met de afstanden tussen de verschillende bestemmingen, zodat u niet te lang onderweg bent en genoeg tijd heeft om alles te zien en te doen wat u wilt. U bepaalt zelf hoeveel tijd u op elke bestemming wilt doorbrengen. Laat ons u helpen bij het samenstellen van uw droomreis door Oost-Amerika.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de must-see bezienswaardigheden tijdens een rondreis door Oost-Amerika?

Er zijn tal van must-see bezienswaardigheden tijdens een rondreis door Oost-Amerika. Enkele populaire bezienswaardigheden zijn de Niagara Falls, de hoofdstad Washington D.C., het bruisende New York City, de Great Smoky Mountains, de fascinerende Amish-gemeenschap in Pennsylvania en de historische stad Boston.

Wat is de beste tijd om een rondreis door Oost-Amerika te maken?

De beste tijd om een rondreis door Oost-Amerika te maken is in het voor- of najaar, wanneer het weer mild is en u kunt genieten van de prachtige herfstbladeren (Indian Summer) of bloeiende bloemen. Het hoogseizoen is echter in de zomer. Vooral in steden als New York kan het dan erg druk en heet zijn.

Welke steden mag ik niet missen tijdens mijn rondreis door Oost-Amerika?

Naast het levendige New York City en de indrukwekkende hoofdstad Washington D.C., zijn de historische stad Boston (de geboorteplaats van de Verenigde Staten), Philadelphia en het charmante Charleston populaire steden om te bezoeken.

Andere interessante steden zijn bijvoorbeeld Savannah, bekend om zijn elegante herenhuizen en verbluffende parken, Baltimore met zijn scheepvaartgeschiedenis en Providence en Newport, twee pittoreske steden in de buurt van de Atlantische kust.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een rondreis door Oost-Amerika?

Hoeveel tijd u nodig heeft voor uw rondreis door Oost-Amerika hangt af van hoeveel plaatsen u wilt bezoeken en hoelang u in elke stad wilt blijven. Over het algemeen raden we een rondreis van twee weken tot een maand aan.

Wat kost een rondreis door Oost-Amerika?

De kosten van een rondreis door Oost-Amerika kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het seizoen, de duur van uw reis, het type accommodatie en de activiteiten die u wilt doen. Bij Tenzing Travel bieden wij verschillende rondreizen aan met verschillende prijscategorieën. Voor meer informatie over de kosten en om een reis op maat samen te stellen, nodigen wij u uit om onze reispagina’s te bekijken of contact op te nemen met een van onze reisspecialisten.

Kan ik mijn rondreis door Oost-Amerika combineren met een rondreis door West-Amerika?

Ja, het is mogelijk om een rondreis door Oost-Amerika te combineren met een rondreis door West-Amerika. Bij Tenzing Travel zijn we gespecialiseerd in rondreizen door (Noord-)Amerika en daarom kunnen we deze goed voor u combineren. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de afstand tussen de twee regio’s en eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld vluchten of autohuur. Onze reisspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van een gepersonaliseerde reisroute die aan uw wensen voldoet.