Rondreis Yukon

Een van mijn hoogtepunten tijdens deze reis was wel de Dempster Highway. Wauw, wat een onvergetelijke ervaring: 740 kilometer gravel road, het Tombstone National Park, naar de poolcirkel met onderweg de meest fantastische uitzichten. En als klap op de vuurpijl: het Noorderlicht!

Leonie Noordhout
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Yukon met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Yukon

Onze bestemmingen voor een rondreis door Yukon

Yukon is het ideale gebied voor een onvergetelijke rondreis en nodigt uit tot ontdekking. Met unieke bestemmingen waar u op uw eigen tempo kunt genieten van adembenemende landschappen. Laat ons u begeleiden op een reis vol avontuur.

Op maat gemaakte rondreis door Yukon

Yukon is dé bestemming voor avontuurlijke ervaringen. Bij het samenstellen van exclusieve reizen door deze betoverende regio staat uw persoonlijke voorkeur centraal. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en streven naar eerlijkheid en transparantie in onze benadering. Geen zorgen, als bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, bieden we altijd alternatieven aan.

Droomt u van een onvergetelijke ontdekkingsreis door Yukon? Laat u inspireren door onze reisblogs over Canada.

Kluane National Park

Kluane National Park

Sign Posts bij Watson Lake, Yukon

Sign Posts bij Watson Lake, Yukon

Dawson City, Yukon

Dawson City, Yukon

Flightseeing Kluane

Flightseeing Kluane

Whitehorse

Whitehorse

In de spotlights

Reisinformatie Yukon

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van een op maat gemaakte rondreis door Yukon

Droomt u van een onvergetelijke rondreis door Yukon? Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om uw reiswensen te vervullen en u mee te nemen naar dit betoverende gebied. Wij hanteren enkele principes om de kwaliteit van uw reis te waarborgen:

Bijzondere overnachtingen op unieke locaties

Unieke overnachtingen op afgelegen locaties zijn de kern van elke rondreis door Yukon. We selecteren zorgvuldig accommodaties die op zichzelf al een onvergetelijke ervaring bieden.

Verblijf in de nabijheid van bijzondere bezienswaardigheden

Uw verblijf bevindt zich in de nabijheid van bijzondere bezienswaardigheden, zodat u volop kunt genieten van de adembenemende natuur, historische schatten en unieke ervaringen in de omgeving van Yukon.

Comfortabel reizen met een all-inclusive huurauto

Comfortabel reizen is gegarandeerd met een all-inclusive huurauto. Wij regelen alle details rond het autorijden, zodat u ontspannen kunt genieten van uw reis. De vrijheid van uw huurauto stelt u in staat om op eigen tempo de mooiste bestemmingen van Yukon te verkennen.

Altijd een unieke ervaring inbegrepen

Elke rondreis door Yukon bevat minstens één unieke ervaring, want een reis is pas compleet met gedenkwaardige activiteiten. Van avontuurlijke outdoor-ervaringen tot culturele ontdekkingen, wij zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens uw rondreis door Yukon.

Ideaal reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel plannen we de reisafstanden zorgvuldig, zodat u optimaal kunt genieten zonder lange reisdagen. Neem de tijd om alle bezienswaardigheden en ervaringen op uw route volledig te waarderen. Ontdek Yukon op het ideale tempo voor een optimale ervaring.

Veelgestelde vragen

Wat is het tijdsverschil tussen Yukon en Nederland?

Het tijdsverschil in Yukon varieert, maar het grootste deel van de regio valt onder de Pacific Time Zone (UTC-7). Houd er rekening mee dat dit tijdsverschil kan verschillen afhankelijk van uw locatie. Raadpleeg een betrouwbare wereldklok of uw lokale autoriteiten voor de meest nauwkeurige informatie over het tijdsverschil tussen Yukon en uw thuisland.

Wat zijn de hoogtepunten van een rondreis door Yukon?

Tijdens een rondreis door Yukon kunt u genieten van adembenemende natuur, historische bezienswaardigheden en unieke culturele ervaringen. Ontdek de pracht van Nationaal Park Kluane, leer over de Klondike Gold Rush, verken de Carcross Desert en ontdek de charme van Whitehorse.

Wanneer is de beste tijd om Yukon te bezoeken?

De beste tijd voor een bezoek aan Yukon is meestal van juni tot augustus, wanneer het weer aangenaam is en de dagen lang zijn. Dit is ook het seizoen voor veel buitenactiviteiten en festivals in de regio.

Welke valuta wordt er in Yukon gebruikt?

De officiële valuta in Yukon is de Canadese dollar (CAD). Zorg ervoor dat u wat lokale valuta bij u heeft voor kleine aankopen, hoewel creditcards algemeen geaccepteerd worden in de meeste gebieden.