Rondreis West-Amerika

Een rondreis door West-Amerika is onvergetelijk. Kiest u voor het zuidwesten en bewondert u meteen nadat u wakker bent geworden de zonsopgang boven Bryce Canyon? Ontdekt u de Rockies en ziet u in Yellowstone de pruttelende modderpoelen, spuitende geisers en heetwaterbronnen die geel, oranje en blauw kleuren? Of kiest u voor het minder bekende noordwesten, waar u door het met mossen en varens bedekte Hoh Rain Forest kunt wandelen? Sprookjesachtig mooi!

Leonie Noordhout
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef een rondreis door West-Amerika met Tenzing Travel

Bij Tenzing Travel begrijpen we dat een rondreis door West-Amerika een unieke en persoonlijke ervaring moet zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte reizen aan die volledig aansluiten bij uw wensen. We staan altijd open voor speciale verzoeken en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Hieronder hebben wij alvast met zorg een aantal droomreizen samengesteld door deze geweldige regio.

Daarom een rondreis naar West-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht in of nabij de nationale parken
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Helikoptervlucht boven de Grand Canyon

Onze bestemmingen voor een rondreis door West-Amerika

Besluiten dat u een rondreis door West-Amerika gaat maken is stap één, een onvergetelijk avontuur wacht! Alles tijdens één reis zien is door de grootte van het gebied echter onmogelijk, stap twee is dan ook beslissen wat u wilt zien tijdens uw rondreis door West-Amerika. We splitsen West-Amerika daarom op in drie onderliggende regio’s en raden aan om daar één (of twee) van te kiezen wanneer u de route voor uw rondreis gaat uitstippelen. Geeft u meteen een goed excuus om later nog eens terug te keren om meer te ontdekken.

Rondreis West-Amerika op maat

Staat een rondreis door West-Amerika ook bovenaan uw bucketlist? Dat snappen we helemaal! Hoe wij deze unieke rondreizen kunnen realiseren? Door heel goed naar uw wensen te luisteren en deze centraal te stellen. We denken daarbij met u mee en zijn eerlijk en transparant in de mogelijkheden. Geen zorgen, want we zullen altijd alternatieven bieden als iets niet mogelijk is.

Wilt u een onvergetelijke rondreis door West-Amerika maken? Laat u dan vooral ook nog inspireren door onze blogs over Amerika  (waaronder West-Amerika), waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

Sfeerimpressie rondreis West-Amerika

Thor's Hammer in Bryce Canyon

Thor's Hammer in Bryce Canyon

Grand Teton National Park

Grand Teton National Park

Crater Lake National Park

Crater Lake National Park

Antelope Canyon

Antelope Canyon

Yellowstone National Park

Yellowstone National Park

In de spotlights

Wat vinden onze reizigers?

Bekijk alle reviews op Opiness en Google

Reisinformatie West-Amerika

  • Overzicht

Beste reistijd voor het westen van Amerika

De variatie aan landschappen maakt de regio het hele jaar door geschikt om te reizen. In de zomermaanden zijn de bergen heerlijk, maar de woestijnen zeer heet en droog, in de wintermaanden is juist de woestijn aangenaam en ligt er op diverse andere plaatsen sneeuw!

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.