Rondreis Zuidwest-Amerika

Het zuidwesten van Amerika is een van de populairste bestemmingen van de wereld. U vindt er een overweldigende hoeveelheid natuurschoon, afgewisseld met enkele van de meest kleurrijke wereldsteden. Het zijn de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke rondreis door Zuidwest-Amerika.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Zuidwest-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht in of nabij de nationale parken
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Rondreis Zuidwest-Amerika rode brug

Onze highlights voor een rondreis door Zuidwest-Amerika

Dit uitgestrekte gebied heeft voor elk wat wils: van imposante natuurwonderen zoals de Grand Canyon en Yosemite National Park tot bruisende steden zoals San Francisco en Los Angeles. Rondreizen door Zuidwest-Amerika heeft voor elk type reiziger wel iets te bieden.

Ontdek zelf welke parken en steden in Zuidwest-Amerika het beste bij u passen. En laat onze reisspecialisten u vooral begeleiden op een avontuurlijke rondreis door dit prachtige gebied.

Rondreis Zuidwest-Amerika op maat

U ziet het: er valt in Zuidwest-Amerika zoveel te beleven.
Hoe wij deze unieke rondreizen kunnen realiseren? Door heel goed naar uw wensen te luisteren en deze centraal te stellen. We denken daarbij met u mee en zijn eerlijk en transparant in de mogelijkheden. Geen zorgen, want we zullen altijd alternatieven bieden als iets niet mogelijk is.

Wilt u een onvergetelijke rondreis door Zuidwest-Amerika maken? Laat u dan vooral ook nog inspireren door onze blogs over Amerika (waaronder Zuidwest-Amerika), waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

In de spotlights

Sfeerimpressie rondreis Zuidwest-Amerika

Dead Horse Point State Park

Dead Horse Point State Park

Grand Canyon

Grand Canyon

Bixby Creek Bridge, Highway 1

Bixby Creek Bridge, Highway 1

Las Vegas

Las Vegas

Amphitheater in Bryce Canyon

Amphitheater in Bryce Canyon

Reisinformatie Zuidwest-Amerika

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van onze rondreizen door Zuidwest-Amerika

Bent u inmiddels enthousiast geworden om een rondreis te maken door Zuidwest-Amerika te maken? Bij ons staat uw reiswens centraal. Onze reisspecialisten nemen al uw wensen mee en kunnen de reis tot in de puntjes personaliseren. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen nemen we de volgende elementen als uitgangspunt:

Comfortabele en verzekerde huurauto

Voor een rondreis door Zuidwest-Amerika is een huurauto onmisbaar. En wij begrijpen als geen ander dat veiligheid en comfort voorop staat bij het huren van een auto. Daarom zorgen we er altijd voor dat uw huurauto all-inclusive voor u klaar staat. Zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u dus zorgeloos en veilig de weg op.

Overnachtingen in bijzondere verblijven

Elke rondreis bevat overnachtingen op toplocaties. Het bezoeken van natuurparken is voor veel reizigers een belangrijk onderdeel van de rondreis. Om het nationale park in volle glorie te kunnen ervaren zorgen we ervoor dat u in óf zeer nabij deze nationale parken verblijft. Deze verblijven zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een onvergetelijke reiservaring.

Altijd een unieke beleving inbegrepen

Bij al onze rondreizen door Zuidwest-Amerika is in ieder geval één unieke beleving inbegrepen. Een reis is namelijk niet compleet zonder een memorabele activiteit. Van fietsen door San Fransisco tot een bezoek aan Antelope Canyon; we garanderen u van een herinnering die u nooit meer zult vergeten.

Het perfecte reistempo voor een optimale ervaring

Bij Tenzing Travel houden we extra goed rekening met de afstanden tussen de verschillende bestemmingen tijdens uw rondreis door Zuidwest-Amerika. Zo bent u niet te lang onderweg en heeft u voldoende tijd om op de bestemmingen alles te zien en te doen wat u wilt.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste reistijd voor het zuidwesten van Amerika?

De variatie aan landschappen maakt de regio Zuidwest-Amerika het hele jaar door geschikt om te reizen. In de zomermaanden zijn de bergen heerlijk, maar de woestijnen zeer heet en droog, in de wintermaanden is juist de woestijn aangenaam en ligt er op diverse andere plaatsen sneeuw!

Wat moet je regelen voor een rondreis door Zuidwest-Amerika?

Voor het reizen naar Amerika dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat nog geldig is bij terugkomst.

Ondanks dat het Nederlandse rijbewijs geldig is in de Verenigde Staten, kan er toch om een internationaal rijbewijs gevraagd worden. Wij raden aan deze voor de zekerheid aan te schaffen bij de ANWB (IRB model 1949).
U bent verplicht uiterlijk 72 uur voor uw rondreis door Amerika een ESTA-reistoestemming (Electronic System for Travel Authorization) aan te vragen. De registratie is 2 jaar geldig. Bij een verblijf van meer dan 90 dagen is een visum vereist. U kunt uw ESTA zelf via de officiële website van de US Customs and Border Protection aan te vragen.

Hoeveel kost een gemiddelde rondreis door Zuidwest-Amerika?

De prijs van de rondreis door Zuidwest-Amerika hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de reis, de reisperiode, het type verblijf en het type huurauto. Omdat we rondreizen op maat aanbieden, is het lastig om een prijsindicatie te geven. Wij vragen u daarom om contact op te nemen met onze reisspecialisten voor een goede prijsindicatie. Op de betreffende reispagina’s vindt u een globale indicatie van de kosten van onze voorbeeld rondreizen.