Rondreis Zuidwest-Amerika

Het zuidwesten van Amerika is een van de populairste bestemmingen van de wereld. U vindt er een overweldigende hoeveelheid natuurschoon, afgewisseld met enkele van de meest kleurrijke wereldsteden. Het zijn de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke rondreis door Zuidwest-Amerika.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef een rondreis door Zuidwest-Amerika met Tenzing Travel

Bij Tenzing Travel begrijpen we dat een rondreis door Zuidwest-Amerika een unieke en persoonlijke ervaring moet zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte reizen aan die volledig aansluiten bij uw wensen. We staan altijd open voor speciale verzoeken en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Hieronder hebben wij alvast met zorg een droomreis samengesteld.

Daarom een rondreis naar Zuidwest-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht in of nabij de nationale parken
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld

Onze highlights voor een rondreis door Zuidwest-Amerika

Dit uitgestrekte gebied biedt majestueuze natuurwonderen zoals de Grand Canyon en Yosemite National Park tot de bruisende steden zoals San Francisco en Los Angeles – Zuidwest-Amerika heeft voor elk wat wils. Rondreizen in Zuidwest-Amerika bieden voor ieder wat wils.

Ontdek zelf welke parken en steden in Zuidwest-Amerika het beste bij u passen. En laat vooral onze reisspecialisten u begeleiden op een avontuurlijke rondreis door dit prachtige gebied.

Rondreis Zuidwest-Amerika op maat

U ziet het: er valt in Zuidwest-Amerika zoveel te beleven.
Hoe wij deze unieke rondreizen kunnen realiseren? Door heel goed naar uw wensen te luisteren en deze centraal te stellen. We denken daarbij met u mee en zijn eerlijk en transparant in de mogelijkheden. Geen zorgen, want we zullen altijd alternatieven bieden als iets niet mogelijk is.

Wilt u een onvergetelijke rondreis door Zuidwest-Amerika maken? Laat u dan vooral ook nog inspireren door onze blogs over Amerika (waaronder Zuidwest-Amerika), waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

In de spotlights

Sfeerimpressie rondreis Zuidwest-Amerika

Dead Horse Point State Park

Dead Horse Point State Park

Grand Canyon

Grand Canyon

Bixby Creek Bridge, Highway 1

Bixby Creek Bridge, Highway 1

Las Vegas

Las Vegas

Amphitheater in Bryce Canyon

Amphitheater in Bryce Canyon

Reisinformatie Zuidwest-Amerika

  • Overzicht

Beste reistijd voor het westen van Amerika

De variatie aan landschappen maakt de regio het hele jaar door geschikt om te reizen. In de zomermaanden zijn de bergen heerlijk, maar de woestijnen zeer heet en droog, in de wintermaanden is juist de woestijn aangenaam en ligt er op diverse andere plaatsen sneeuw!

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.