Rondreis Florida

Wist je dat Florida in totaal ongeveer 1700 kilometer aan strand heeft? Samen met een aangename watertemperatuur gedurende het gehele jaar maakt dit Florida tot een heerlijke (winter-)zonbestemming. Maar Florida heeft meer, zoals het bruisende Miami, de pretparken in Orlando en een bijzondere natuur in de Everglades.

Mandy de Haas
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef een rondreis door Florida met Tenzing Travel

Bij Tenzing Travel begrijpen we dat een rondreis door Florida een unieke en persoonlijke ervaring moet zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte reizen aan die volledig aansluiten bij uw wensen. We staan altijd open voor speciale verzoeken en streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Hieronder hebben wij alvast met zorg een droomreis samengesteld.

Daarom een rondreis naar Florida met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Bahia Honda State Park, Florida Keys

Onze highlights voor een rondreis door Florida

Florida, the Sunshine State van Amerika, staat voor prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden zoals Everglades National Park, bruisend Miami, Disney World in Orlando en de eilandengroep Florida Keys. Florida wordt omsloten door de warme golfstroom van de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan. In dit subtropische gebied schijnt de zon vrijwel het gehele jaar door. Ontdek zelf de highights in Florida die het beste bij u passen. En laat vooral onze reisspecialisten u begeleiden op een avontuurlijke rondreis door deze zonnige staat.

Rondreis Florida op maat

U ziet het: er valt in Florida veel te beleven, dat u alleen al een bucketlist met reizen naar deze staat kunt vullen.
Hoe wij deze unieke rondreizen kunnen realiseren? Door heel goed naar uw wensen te luisteren en deze centraal te stellen. We denken daarbij met u mee en zijn eerlijk en transparant in de mogelijkheden. Geen zorgen, want we zullen altijd alternatieven bieden als iets niet mogelijk is.

Wilt u een onvergetelijke rondreis door Amerika maken? Laat u dan vooral ook nog inspireren door onze blogs over Amerika (waaronder Florida), waarin we tips, bijzondere activiteiten en unieke overnachtingen hebben opgenomen.

Sfeerimpressie rondreis Florida

Strand Florida

Strand Florida

Southernmost Point, Key West

Southernmost Point, Key West

SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando

Miami

Miami

Everglades National Park

Everglades National Park

Miami

Reisinformatie Florida

  • Overzicht

Beste reistijd voor Florida

In Florida is het het gehele jaar prima vertoeven. Echter de beste periode om naar Florida af te reizen is tussen december en mei. In deze tijd is er veel zon, weinig regen en kunt u aangename temperaturen tussen de 20 tot 25 graden verwachten. In de zomermaanden kan het in Florida erg heet zijn en daarnaast regent het ook vaker. De kans op een orkaan is het grootst tegen het einde van de zomer.

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.