Rondreis Florida

Wist je dat Florida in totaal ongeveer 1700 kilometer aan strand heeft? Samen met een aangename watertemperatuur gedurende het gehele jaar maakt dit Florida tot een heerlijke (winter-)zonbestemming. Maar Florida heeft meer, zoals het bruisende Miami, de pretparken in Orlando en een bijzondere natuur in de Everglades.

Mandy de Haas
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef Florida met Tenzing Travel

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Daarom een kwaliteitsreis naar Florida met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Bahia Honda State Park, Florida Keys

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Mandy de Haas

Reisspecialist Amerika

Reisinformatie Florida

  • Overzicht
  • Foto's

Florida, the Sunshine State van Amerika, staat voor prachtige stranden, indrukwekkende natuurgebieden zoals Everglades National Park, bruisend Miami, Disney World in Orlando en de eilandengroep Florida Keys. Florida wordt omsloten door de warme golfstroom van de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan. In dit subtropische gebied schijnt de zon vrijwel het gehele jaar door. In Florida bieden wij alles voor een gevarieerde vakantie: uitstekende hotels, excursies en diverse autoreizen.

De belangrijkste toeristische trekpleisters van Florida

Miami

Op het zuidoostelijke puntje van Florida ligt Miami. Miami is een bruisende stad voor jong en oud. Volop disco’s, bars en gezellige restaurants, maar ook op cultureel gebied heeft Miami veel te bieden.

De Oostkust

Aan de Oostkust van Florida treft u prachtige stranden. Omdat de Oostkust grenst aan de Atlantische Oceaan zijn de golven wat hoger en is de zee wat onrustiger vergeleken met de Westkust.

Orlando

Met name bekend vanwege Walt Disney World en de vele outlet-winkels.

De Westkust

Het voordeel van de Westkust is dat de zee er rustig is en het strand langzaam afloopt. Uitermate geschikt voor een strandvakantie met kinderen dus. De Westkust staat tevens bekend om de prachtige zonsondergangen.

Florida Keys

De Florida Keys liggen ten zuiden van Miami en bestaan uit allemaal kleine eilandjes, die door 42 bruggen met het vasteland worden verbonden.

Natuur

Naast de pretparken kent Florida ook veel natuurparken. Van natuurlijke stranden, mangroves en moerassen tot bossen, meren en watervallen.

Reisfoto's Florida

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.