Rondreis Hawaii

Waar begint uw rondreis door Hawaii? Wij raden u aan om meerdere eilanden van Hawaii te combineren in één vakantie. Neem vooral de tijd voor Big Island, zodat u het Volcanoes National Park kunt bezoeken. Maar ook de Road to Hana op Maui is prachtig!

Leonie Noordhout
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Hawaii met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht op A-locaties
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Zandstrand op Maui, Hawaii

De verschillende bestemmingen voor een rondreis in Hawaii

Hawaii biedt een unieke combinatie van tropische natuur en een rijke culturele geschiedenis. Ontdek de pareltjes van deze archipel, van de weelderige bossen van Kauai tot de spectaculaire vulkanen op Big Island. Bezoek de historische sites van Pearl Harbor en leer meer over de traditionele Hawaïaanse cultuur in de pittoreske dorpjes van Maui. Ontdek zelf welke eilanden van Hawaii het beste bij u passen en laat onze reisspecialisten u begeleiden tijdens een avontuurlijke rondreis door deze bijzondere Amerikaanse staat.

Een op maat gemaakte rondreis door Hawaii

Ontdek het magische Hawaii met een op maat gemaakte rondreis. Onze reisspecialisten stellen graag een reis samen die volledig aan uw wensen voldoet, van het bewonderen van de smaragdgroene valleien tot het snorkelen in de kristalheldere wateren. Laat ons u begeleiden tijdens het verkennen van de spectaculaire vulkanen, het ervaren van de prachtige zonsondergangen en het ontdekken van de Polynesische cultuur. Op zoek naar extra inspiratie? Lees onze blog over exotisch Hawaii en ontdek de verborgen juweeltjes.

In de spotlights

Sfeerimpressie rondreis Hawaii

Haleakala National Park op Maui

Haleakala National Park op Maui

Snorkelen met schildpadden op Oahu

Snorkelen met schildpadden op Oahu

Wai'anapanapa State Park op Maui, Hawaii

Wai'anapanapa State Park op Maui, Hawaii

Haleiwa, Oahu

Haleiwa, Oahu

Waimea Canyon op Kauai

Waimea Canyon op Kauai

Rondreis Amerika en ontdek dan ook Wai'anapanapa State Park op Maui, Hawaii

Reisinformatie Hawaii

  • Over onze reizen
  • FAQ

De ideale rondreis door Hawaii op maat

Bij ons staat uw reiswens centraal. Op basis van uw wensen en onze expertise stellen wij de ideale rondreis door Hawaii samen. Dit doen we echter wel altijd door de volgende elementen als uitgangspunt te nemen:

Onvergetelijke ervaringen inbegrepen

Bij al onze Hawaii reizen is minstens één onvergetelijke ervaring inbegrepen. Een reis is niet compleet zonder een memorabele activiteit. Denk bijvoorbeeld aan het beklimmen van de Haleakalā vulkaan, het snorkelen met zeeschildpadden of een traditionele luau in Honolulu. Zo maakt u herinneringen die u nooit meer zult vergeten.

Verblijven op toplocaties

Elke rondreis bevat bijzondere verblijven op toplocaties, vaak al een ervaring op zich. Zo kunt u overnachten in een bungalow op het strand, een boomhut in de jungle of een luxueus hotel met zicht op de Stille Oceaan. Deze verblijven zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een onvergetelijke reiservaring.

Overnachten nabij de natuurwonderen

De natuurwonderen van Hawaii zijn adembenemend mooi en daarom een belangrijke bezienswaardigheid voor veel reizigers. Om optimaal te kunnen genieten van deze natuurpracht zorgen wij ervoor dat u in de buurt van de nationale parken verblijft, zodat u in alle rust kunt genieten van de overweldigende landschappen. Van de Waimea Canyon tot de Na Pali kustlijn – er zijn talloze unieke locaties om te verblijven.

Comfortabele huurauto (all-inclusive)

Een comfortabele huurauto is essentieel voor een geslaagde rondreis door Hawaii. Omdat wij het belang van de auto goed begrijpen, zorgen wij dat uw huurauto all-inclusive voor u klaarstaat. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te maken voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u zorgeloos en veilig de weg op.

Ideaal reistempo voor optimale ervaring

Bij ons vinden we het belangrijk dat het reistempo ideaal is voor een optimale reiservaring. We houden daarom rekening met de afstanden tussen de verschillende bestemmingen, zodat u niet te lang onderweg bent en voldoende tijd heeft om alles te zien en te doen wat u wenst. U heeft zelf de vrijheid om te bepalen hoeveel tijd u op elke bestemming wilt doorbrengen. Laat ons u assisteren bij het samenstellen van uw ideale rondreis door Hawaii.

Veelgestelde vragen

Moet ik rekening houden met de verschillende tijdzones in Hawaii tijdens mijn rondreis?

Hawaii heeft twee tijdzones: Hawaii-Aleutian Standard Time (HST) en Hawaii-Aleutian Daylight Time (HDT). Aleoeten bevinden zich in de Hawaii-Aleutian tijdzone, die 11 uur achterloopt op de Nederlandse tijd. De rest van Hawaii bevindt zich in de Hawaii-Standaardtijdzone, die 12 uur achterloopt op de Nederlandse tijd. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van uw reis.

Welke gezondheidsmaatregelen zijn van kracht tijdens mijn rondreis door Hawaii?

Voor informatie over gezondheid en eventueel benodigde vaccinaties voor uw reis naar Hawaii raden wij u aan contact op te nemen met een specialist. U kunt voor uw rondreis door Hawaii advies inwinnen bij bijvoorbeeld Thuisvaccinatie.nl, KLM Health Services, uw huisarts of de GGD.

Met welke financiële zaken moet ik rekening houden tijdens mijn rondreis in Hawaii?

Tijdens uw rondreis in Hawaii kunt u betalen met de Amerikaanse dollar (USD). De actuele wisselkoersen kunt u raadplegen op www.valuta.nl.

Het is ook belangrijk om te weten dat het gebruik van een creditcard in Hawaii heel gebruikelijk is en bijna overal geaccepteerd wordt, inclusief restaurants, hotels, winkels en benzinestations. Zorg er wel voor dat u uw bank of creditcardmaatschappij van tevoren op de hoogte stelt van uw reisplannen om ervoor te zorgen dat uw kaart niet geblokkeerd wordt vanwege ongebruikelijke transacties in het buitenland.

Welke reisdocumenten heb ik nodig tijdens mijn rondreis in Hawaii?

Als Nederlands staatsburger heeft u een paspoort nodig dat geldig is gedurende uw verblijf in Hawaii. Een visum is niet nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen, maar u dient wel een zogenaamd ESTA (Electronic System for Travel Authorization) aan te vragen. U kunt uw ESTA zelf via de officiële website van de US Customs and Border Protection aan te vragen.

Wat is de beste tijd van het jaar voor een rondreis door Hawaii?

De beste tijd van het jaar om Hawaii te bezoeken hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen zijn de maanden april, mei, september en oktober de beste tijd om te gaan vanwege het aangename weer, de lage luchtvochtigheid en de kleinere menigte toeristen. Als u wilt surfen, zijn de wintermaanden (december tot februari) de beste tijd om te gaan vanwege de hogere golven. Voor snorkelen en duiken is de zomermaanden (juni tot augustus) de beste tijd om te gaan vanwege het kalmere water. Het is belangrijk om te weten dat de zomermaanden het hoogseizoen zijn en dat het dan drukker kan zijn.

Hoeveel weken heb ik nodig voor een rondreis door Hawaii?

Hoeveel weken u nodig heeft voor een rondreis door Hawaii is afhankelijk van uw reisplannen en interesses. Als u de belangrijkste eilanden wilt bezoeken en de tijd wilt nemen om te genieten van de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden, dan raden wij aan om minimaal twee weken uit te trekken voor uw rondreis. Als u meer eilanden wilt bezoeken of dieper wilt ingaan op bepaalde activiteiten, zoals wandelen, surfen of duiken, dan kan het zijn dat u meer tijd nodig heeft. Het is belangrijk om bij het plannen van uw reis rekening te houden met de reistijd tussen de eilanden en eventuele rustdagen om uit te rusten van alle indrukken.

Kan ik mijn rondreis door Hawaii combineren met een bezoek of rondreis door Amerika?

Ja, het is mogelijk om uw rondreis door Hawaii te combineren met een bezoek of rondreis door Amerika. Wij bieden verschillende reisroutes aan waarbij u bijvoorbeeld uw reis in Los Angeles begint en van daaruit naar Hawaii vliegt. Het is ook mogelijk om uw reis te beginnen in Hawaii en vervolgens door te reizen naar bijvoorbeeld San Francisco of Las Vegas. Onze reisspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van de perfecte reisroute op maat, geheel naar uw wensen en voorkeuren.

Wat kost een vakantie naar Hawaii?

De kosten voor een vakantie naar Hawaii kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de reisperiode, duur van de vakantie, type verblijf, activiteiten en excursies. Bij Tenzing Travel stellen we vakanties op maat samen, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en budget.

Over het algemeen zijn de kosten voor een vakantie naar Hawaii hoger dan voor een vakantie naar veel andere bestemmingen in de Verenigde Staten vanwege de afgelegen ligging en het feit dat veel producten en materialen naar Hawaii moeten worden verscheept. Maar er zijn nog steeds opties voor elk budget, variërend van budgetvriendelijke verblijven en activiteiten tot luxe resorts en exclusieve ervaringen.

Bekijk de reispagina’s voor een algemene prijsindicatie en neem voor een persoonlijke indicatie gerust contact op met onze reisspecialisten voor een vrijblijvende prijsindicatie.