Bryce Canyon

Bryce Canyon is schitterend! Als je van de mooiste zonsondergang wil genieten ga dan naar de Paria View. Zorg dat je op tijd bent, dan is het nog rustig en dan heeft het mooiste uitzicht.

Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing Travel

Reizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suzanne Gabrielse

Reisspecialist Amerika

Reisinformatie Bryce Canyon National Park

  • Overzicht

Bryce Canyon, een nationaal park in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Utah, is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties, hoodoo’s. De afgesleten toppen zorgen voor prachtige formaties die in het zonlicht erg mysterieus lijken. De zon zorgt voor prachtige kleurschakeringen van de rotsen, die variëren van roze naar oranje.

Activiteiten in Bryce Canyon National Park

In dit park rijdt een gratis shuttlebus van het ene uitzichtspunt naar het andere, waar u vooral bij het op- en ondergaan van de zon van een wonderbaarlijk uitzicht geniet.
In Bryce Canyon kunt u wandelen, met of zonder gids, of met een muilezel/ paard het park verkennen. Wij raden u aan om minimaal twee nachten te verblijven in Bryce Canyon.