Simone Jansen

Directeur

Bezocht:

Amerika, Australië, Canada, China, Cuba, Finland, IJsland, Indonesië, Malediven, Maleisië, Mauritius, Mexico, Namibië, Nieuw-Zeeland, Sri Lanka, Thailand, Dubai, Zuid-Afrika, Costa Rica

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Etosha National Park

Een ontmoeting tussen een olifant en neushoorn in Etosha N.P.

Namibië is mijn favoriete verre bestemming. Op avontuur met een 4-WD auto en rijden door het woestijnlandschap, tussen de enorme duinen, langs de kust en in de wildparken. In het Etosha National Park in Namibië hebben we vele dieren gespot, maar het mooiste moment beleefden we toen we na uren rijden bij een ‘waterhole’ aankwamen. Hier vond een ontmoeting plaats tussen een olifant en een neushoorn en de strijd van ‘wie is hier de baas’ was prachtig om te zien.

Met huskyhonden sleeën door het winterse Fins Lapland

Fins Lapland was voor mij een echte bucketlistbestemming en de meeste bijzonder wintersportervaring die ik ooit heb beleefd. Een week lang verbleven we in een sfeervolle lodge en ontdekten we de prachtige winterse natuur. Onze mooiste ervaring tijdens deze week was toch wel de huskytocht. De honden waren heel enthousiast en wilden heel graag met ons door het winterwonderland rennen. Tijdens de tocht vergaapten we ons aan het prachtige witte landschap en de poolkleuren in de lucht. Wilt u ook naar Lapland? Op ons blog vertel ik over mijn reis naar Fins Lapland.

Huskysafari

Met zonsopgang over de Yellow River in Kakadu N.P. varen

Met ons gezin zijn we vijf weken in Australië geweest in de zomervakantie. Kakadu is een prachtig nationaal park in de Northern Territory in Australië. Het park, dat tot de Aboriginals behoort, bestaat uit immense rotsplateaus, prachtige watervallen, vele poeltjes en rivieren. Het is tevens het leefgebied van ontelbare dieren. We moesten er vroeg voor opstaan, maar de boottocht over de Yellow River bij zonsopgang was het meer dan waard. De zon zien opkomen en de ‘salties’ en vogels te zien ontwaken was echt onbeschrijfelijk mooi.

Mijn bucketlist

Japan

Japan is anders dan anders. De combinatie van een bijzondere cultuur, het heerlijke eten, de drukke steden en de prachtige natuur spreekt mij enorm aan. Zelf reizen per trein maakt het helemaal bijzonder.

1

Argentinië

Ik ben nog niet in Zuid-Amerika geweest en dit ruige land staat zeker op mijn lijst vanwege de diverse natuur, bruisende steden en de wijnen. Het lijkt me een geweldige ervaring!

2

Tanzania

Op safari gaan geeft zo’n speciaal gevoel, dat heb ik al ervaren in Zuid-Afrika en Namibië. Ik wil dit graag nog een keer ervaren in Tanzania. Er is veel wild, het is er kleinschalig en je kunt er verblijven in mooie lodges. Aan het einde van de reis zou ik graag een paar dagen willen relaxen op het strand van Zanzibar.

3

Mijn fotoalbum

Crater Lake in Oregon

Familiefoto bij Crater Lake in Oregon, Amerika

Cocktails op de Malediven

Zonsondergang & cocktails op de Malediven

Sossusvlei

Springen vanaf de duinen in de Sossusvlei, Namibië

Terug in de tijd in Pingyao, China

De prachtige Otago Peninsula in Nieuw-Zeeland

Grand prismatic spring, de grootste warmwaterbron van Yellowstone

Grand Prismatic Spring in Yellowstone N.P.

Mountainbiken bij Uluru (Ayers Rock)

Mountainbiken rondom Uluru Rock

Onze directeur Simone in IJsland

Genieten van het uitzicht in IJsland

Elanden spotten in Algonquin National Park

Mijn reisblogartikelen