Simone Jansen

Directeur Tenzing Travel

Bezocht:

Amerika, Australië, Canada, China, Cuba, Curaçao, Indonesië, Malediven, Maleisië, Mauritius, Mexico, Namibië, Nieuw-Zeeland, Sri Lanka, Thailand, Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika

Travel is like knowledge. The more you see, the more you know you haven't seen.

Mijn mooiste reismomenten

Een ontmoeting tussen een olifant en neushoorn in Etosha N.P.

In het Etosha National Park in Namibië hebben we vele dieren gespot, maar het mooiste moment beleefden we toen we na uren rijden bij een ‘waterhole’ aankwamen. Hier vond een ontmoeting plaats tussen een olifant en een neushoorn en de strijd van ‘wie is hier de baas’ was prachtig om te zien.

Behind the Falls, Niagara Falls

Met deze tour kom je via een gangenstelsel tot vlak achter de Niagara Falls. Het watergeweld van dichtbij aanschouwen, horen en voelen was een geweldige ervaring.

Behind the Falls, Niagara Falls

Met zonsopgang over de Yellow River in Kakadu N.P. varen

We moesten er vroeg voor opstaan, maar de boottocht over de Yellow River bij zonsopgang was het meer dan waard. De zon zien opkomen en de ‘salties’ en vogels te zien ontwaken was echt onbeschrijfelijk mooi.

Mijn bucketlist

Japan

Japan is anders dan anders. De combinatie van een bijzondere cultuur, het heerlijke eten, de drukke steden en de prachtige natuur spreekt mij enorm aan. Zelf reizen per trein maakt het helemaal bijzonder.

1

Argentinië

Ik ben nog niet in Zuid-Amerika geweest en dit ruige land staat zeker op mijn lijst vanwege de diverse natuur, bruisende steden en de wijnen. Het lijkt me een geweldige ervaring!

2

Tanzania

Op safari gaan, geeft zo’n speciaal gevoel en dat heb ik al ervaren in Zuid-Afrika en Namibië. Ik wil dit graag nog een keer ervaren in Tanzania. Er is veel wild, het is er kleinschalig en je kunt er verblijven in mooie lodges. Om het af te maken wil ik dan ook relaxen op het strand van Zanzibar. Een ideale combinatie.

3

Mijn volgende reis

Zonsondergang, Fins Lapland

Lapland! Een winterreis die je één keer in je leven gemaakt moet hebben. Even niet skiën, maar het magische landschap per sneeuwscooter verkennen, op huskysafari gaan en het noorderlicht zien.

Mijn fotoalbum

Crater Lake in Oregon

Familiefoto bij Crater Lake Oregon Amerika

Cocktails

Zonsondergang & cocktails op de Malediven

Sossusvlei

Springen vanaf de Sossusvlei duinen in Namibië

Terug in de tijd in Pingyao, China

Prachtig Otago Peninsula Nieuw-Zeeland

Uitzicht Toronto vanaf Toronto Island

Mountainbiken bij Ayers Rock

Mountainbiken rondom Uluru Rock

Gay Street, Montréal

Kleurrijk Gay Street in Montréal

Elanden spotten in Algonquin National Park

Kan ik u helpen met uw volgende reis?

Stuur een mailtje t.a.v. Simone Jansen naar:

info@tenzingtravel.nl

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.