• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Leroo La Tau

Aan de rand van het Makgadikgadi National Park ligt Leroo La Tau. De lodge ligt op een klif, met spectaculair uitzicht. Er zijn natuurlijke drinkplaatsen voor het wild.

Indicatieprijs € 575,- p.p.p.n. bij een 2pk Offerte Meer info
 • Leroo La Tau
Leroo La TauImpressies

Leroo La Tau


Over Leroo La Tau

Our favorite
Vanuit de Leroo La Tau lodge is het uitzicht werkelijk adembenemend. In het nationale park leven wel 30.000 zebra's en wildebeesten dicht bijeen, heel interessant voor de roofdieren. Dat u vanuit de lodge een 'kill' ziet, is niet denkbeeldig. Bij de permanente drinkplaatsen in de droge rivierbedding kunt u dikwijls wild zien. De lodge beschikt over een restaurant, bar en diverse lounges. U kunt ook lekker luieren bij het kleine zwembad terwijl de zebra's en wildebeesten dichtbij grazen. U kunt mee op game drive, met een wandeling of u brengt een bezoek aan een lokaal dorp. 's Avonds verzamelt iedereen zich rond het kampvuur met zicht op de drinkplaats. De lodge bestaat uit luxe chalets die op een houten dek zijn gebouwd. De maaltijden, lokale drankjes en safari-activiteiten zijn inbegrepen.

Kenmerken

 • rust en natuur
 • safari
Hotelnaam:
Leroo La Tau
Plaats/regio:
Makgadikgadi
Code:
H16775
Klasse:
Indicatieprijs:
€ 575 (per persoon, bij een 2pk)
Vraag offerte aan
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Kamerbeschrijvingen

Suite
Ventilator, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten, ensuite badkamer met douche, glazen wand voor panoramisch uitzicht, terras.

All Inclusive

Uw verblijf is op basis van volpension en inclusief 2 safari-activiteiten per etmaal.

Ligging

Gelegen aan de westzijde van de Makgadikgadi Pans aan een droge rivier.

Aantal kamers

12

Faciliteiten

● Restaurant
● Bar
● Zwembad
● Lounges
● Bibliotheek

Activiteiten

● Begeleide wandelingen
● Game drives
● Activiteiten per boot
● Cultureel bezoek aan een lokaal dorp


Een ander interessant reisdoel tijdens uw rondreis door Botswana is Makgadikgadi Pans National Park; een immens groot gebied van maar liefst 12.000 km2 met een zeer bijzonder landschap. De Makgadikgadi zoutpannen veranderen eens in de zoveel tijd door zware regenval in helderblauwe wateren. Deze waterpartij trekt naast honderdduizenden flamingo's om te broeden, ook het grotere wild aan. De zoutpannen nemen zo'n 20% van dit natuurgebied in beslag. De zoutpannen zijn opgedroogde meren die tijdens het regenseizoen weer vollopen met water. Andere gedeeltes van het Makgadikgadi bestaan vooral uit vlaktes van gras en duinen


please chat with me