• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Actieve wandelsafari's
 • Game drives
 • Lake Nakuru
 • Lake Elementaita
Tenzing Travel Adventure

Kenya Walking Safari

7-daagse safari

Een actieve 7-daagse tour ter afwisseling tijdens uw rondreis door Kenia. Loop de wandelschoenen maar vast in want na een paar dagen acclimatiseren moeten ze (of u?) er toch echt aan geloven: Crescent Island, Hells Gate Lake en Crater Lake gaat u te voet v... lees verder »

Vanaf € 3697,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.
Reisinformatie


Een actieve 7-daagse tour ter afwisseling tijdens uw rondreis door Kenia. Loop de wandelschoenen maar vast in want na een paar dagen acclimatiseren moeten ze (of u?) er toch echt aan geloven: Crescent Island, Hells Gate Lake en Crater Lake gaat u te voet verkennen tijdens deze reis in Kenia. En als afsluiter: nog een korte wandeling over de Kiambethu-theeplantage. Dichter bij de Afrikaanse natuur kan toch bijna niet...
Dag tot dag

Nairobi

Vanaf de luchthaven wordt u opgehaald en naar het Eka hotel gebracht.

Nairobi → Lake Elementaita

Na het ontbijt krijgt u informatie over de trip en u verlaat Nairobi via de Nakuru Road. Onderweg stopt u bij het punt vanwaar u de hele route kunt overzien. Bij aankomst in de Sunbird Lodge, waar u de komende twee nachten zult verblijven, geniet u van de lunch. Deze kleine en luxe lodge is gelegen op een klif en biedt geweldige uitzichten over Lake Elementaita. Uw eerste korte wandeling staat vanmiddag op het programma. De kans dat u prachtige vogelsoorten spot in dit gebied is groot (O,L,D).

Lake Nakuru/Lake Elementaita

U maakt vandaag een game drive rond het nabijgelegen Lake Nakuru dat bekend staat om de duizenden flamingo's. Maar ook herbergt deze omgeving een groot aantal buffalo's, neushoorns en katachtigen zoals luipaarden en leeuwen. U luncht bij een uitzichtpunt dat nog niet zo veel wordt bezocht (O,L,D).

Lake Elementaita → Lake Naivasha → Crescent Island Hike

De meren van de Great Rift Valley blijven de thuisbasis voor deze reis: u verhuist naar de Lake Naivasha Country Club, waar u de komende drie nachten verblijft. U maakt vanmiddag een wandelsafari op het privé-schiereiland Crescent Island: een paradijs  voor vogels maar ook vele andere dieren zoals giraffen, elanden en zebra's (O,L,D).

Hells Gate Hike

De vroege zonsopkomst over het meer, begeleid door het gezang van duizenden vogels, mag u zeker niet missen. Na het ontbijt rijdt u naar de ingang van het park waar uw wandeltocht door een savanne-achtig vulkaangebied start. Na de lunch gaat u de canyon in. Na deze pittige wandelsafari rijdt u vanaf de Rangers Post terug naar de Country Club (O,L,D).

Crater Hike

Ook vandaag is het de moeite waard om vroeger op te staan en nogmaals het magische uitzicht op de vele vogelsoorten te aanschouwen. Na het ontbijt gaat u per bus gaat u naar het Crater Lake. Een wandeling door de prachtige natuur en op de top van de krater volgt. Met wat geluk zal de wandeling zo nu en dan op een positieve manier verstoord worden door dieren als giraffen, apen, elanden of gazellen (O,L,D).

Lake Naivasha → Kiambethu Tea Farm → Nairobi

Een bezoek aan en lunch bij de Kiambethu Tea Farm is het laatste onderdeel van deze actieve reis. In het oude koloniale huis wordt u bijgepraat over onder andere de komst van thee in Kenia, de groei van de plant en de verwerking ervan. Na een korte aansluitende wandeling over de theeplantage komt deze reis ten einde; alleen de transfer naar Nairobi rest nog (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

De safari-activiteiten deelt u doorgaans met andere gasten en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve activiteiten.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten aan de stranden van Kenia in de Severin Sea Lodge.

Deelnemers

Minimaal 2.
Verblijf in eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per 4-WD voor maximaal 6 personen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me