• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Nagasaki

Een stukje Nederland in Japan is Huis ten Bosch. Vanuit Nagasaki reis je gemakkelijk met de trein naar dit themapark, een soort Madurodam in het groot. Het is erg leuk om te zien hoe Nederland gezien wordt door de ogen van Japanners.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Nagasaki

Nagasaki ligt op het hoofdeiland van Japan, Kyushu, zo’n 155 kilometer ten zuiden van Fukuoka. De stad is vlakbij de zee gelegen en lijkt qua sfeer veel op Europese steden. Nagasaki staat evenals Hiroshima bekend vanwege de atoombomaanval tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig is de stad helemaal herbouwd, en kunt u genieten van de vele tempels die hier te vinden zijn. Er zit daarnaast een Westers tintje aan de stad. U kunt hier namelijk ook kerken vinden. Nagasaki kent zelfs Nederlandse invloeden: van 1641 tot 1853 handelde Nederland als enige land in Europa met Japan vanuit de handelspost Dejima. Om de goede betrekkingen tussen Japan en Nederland in stand te houden, hebben de Japanners bij Nagasaki het themapark ‘Huis ten Bosch’ gebouwd. Hier zijn verschillende bekende Nederlandse gebouwen nagebouwd op ware grootte.Reisblog Japan

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Japan met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me